Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Lever uw woning weer in originele staat op dankzij onze herstelwerkzaamheden!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Herstelwerkzaamheden in uw huurwoning

Wanneer iemand langere tijd een woning heeft gehuurd, zijn er wellicht voorzieningen aangebracht die niet origineel bij de woning horen. Wanneer de woning opgeleverd wordt aan de verhuurder, dienen deze voorzieningen weer in originele staat teruggebracht te worden. Woningontruiming Regionaal voert in principe alle herstelwerkzaamheden uit die nodig zijn om uw woning op te kunnen leveren aan de verhuurder of nieuwe bewoner. Denkt u hierbij aan het verwijderen van het behang, het vervangen van toiletpotten, het terughangen van deuren, schilder werkzaamheden, stucwerk, enzovoorts.

U kunt hierbij ook denken aan een woning die de verkoop in gaat. Na de ontruiming kunnen wij bijvoorbeeld de wanden weer wit sauzen. Dat toont toch anders dan wanneer de wanden vergeeld zijn. Ook een woning waarin stevig is gerookt, kunnen wij voor u ‘opfrissen’. 

 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen voor ons? Bel nu voor persoonlijk advies.
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners