Meer meer rust en ruimte in uw woning met een opruimcoach!

Zoek de Regiomanager
bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Meer rust en ruimte nodig in uw eigen woning?

Heeft u een woning, zolder of berging die nodig opgeruimd moet worden, maar ziet u er als een berg tegenop om te beginnen of bent u lichamelijk niet in staat om dit zelf uit te voeren? gaat u kleiner wonen en kunt u niet kiezen welke inboedel u wel en niet mee wilt verhuizen? Onze opruimcoach helpt u graag met opruimen en keuzes maken.

Alle spullen in de betreffende ruimte of woning worden met u doorgenomen. Alle spullen worden geselecteerd op wat blijft, wat weg kan en waar u nog over twijfelt. U blijft bij alle beslissingen de regie houden, u wordt hierbij geholpen door onze opruimcoach. U staat er niet alleen voor!

Als de spullen die weg mogen zijn geselecteerd, dan kan de opruimcoach ook zorgen voor het afvoeren van deze spullen. Als de spullen nog goed zijn, dan krijgen deze spullen een tweede kans via de goede doelen en overige organisaties waarmee wij samenwerken en als het niet meer bruikbaar is, dan wordt dat door ons afgevoerd.

Voor wie is de opruimcoach bedoeld?

Heeft u te veel spullen, een gebrek aan overzicht of tijd of bent u zelf lichamelijk niet in staat het uit te voeren? Zoekt u meer rust en ruimte in uw eigen woning? Dan is de opruimcoach een uitkomst voor u.

Hulp van de opruimcoach bij een seniorenverhuizing

Wanneer u gaat verhuizen helpt onze opruimcoach u gedurende het gehele verhuistraject bij praktische zaken als:

  • gezamenlijk uitzoeken en opruimen van uw spullen in uw oude woning
  • gezamenlijk uitpakken en inruimen van uw spullen in uw nieuwe woning
  • regelen en organiseren van de professionele verhuizing door ons bedrijf

Tijdens de verhuizing heeft de opruimcoach de leiding en is hij of zij uw aanspreekpunt.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek, inventariseren wij de mogelijke problemen en wensen. Na afloop ontvangt u een gratis offerte en een plan van aanpak. Als u hiermee akkoord bent, dan plannen wij gelijk de eerste afspraak in.

Kosten opruimcoach

De behoeften aan een opruimcoach variëren per situatie en dat vraagt om advies op maat. Daarom vragen wij u om vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze offertebutton, zodat wij u een passend advies kunnen geven aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Wie wil er nu niet een opgeruimd huis? Het geeft u naast ruimte ook veel rust.