Met waarde verhogende maatregelen kiest u voor het verduurzamen van uw woning!

Zoek de Regiomanager
bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Isoleren = investeren

Staat u voor het leeghalen van een koopwoning en is de woning toe aan renovatie. Dit is allemaal te verzorgen door één enkele partij, namelijk: Woningontruiming Regionaal.

Project Groen Gemak

Woningontruiming Regionaal is in 2018 benaderd door onderzoeksbureau TNO en de TU Delft voor het project “Groen en Gemak”. Tijdens dit project willen zij ( in samenwerking met De Energiebespaarders, Winst uit je woning en verschillende gemeenten) onderzoeken in welke mate de “gedoe-factor” van belang is in de keuze om groene maatregelen te nemen in en om een woning.

Welke rol heeft Woningontruiming Regionaal in het onderzoek?

Een bekend voorbeeld van een duurzame maatregel die gepaard gaat met gedoe, is de isolatie van de zolder. De zolder is in de meeste gevallen een opbergplaats waar gedurende de jaren meer en meer spullen komen te liggen. Zo kunt u zich voorstellen dat het opruimen van de zolder alvorens het te isoleren een hoop werk is. Dit kan een drempel zijn, waardoor het isoleren van zolder uitblijft. Woningontruiming Regionaal neemt deze drempel voor u weg door deze zolder bezemschoon op te leveren aan u. Hierna kunt u zonder zorgen uw woning laten isoleren en uw woning verduurzamen.

Samenwerkingsverbanden

Met dank aan het onderzoek dat momenteel loopt, is er een hoop kennis vergaard en hieruit zijn samenwerkingsverbanden voortgekomen. Zo kunnen wij het isoleren van uw woning verzorgen door een samenwerkingsverband tussen:

Beide partijen verzorgen de verduurzaming van uw woning, op een dusdanige manier waarbij op maat gegeven advies wordt uitgeschreven door professionals. Hiermee haalt u het maximale rendement uit uw gemaakte investering.

Energielabel

Tegenwoordig is het verplicht bij verkoop van uw woning, om een Energielabel op te laten stellen. Hoe beter het Energielabel, des te aantrekkelijker de woning. Met een kleine investering, ziet u een hogere verkoopprijs realiteit worden. En dit alles zonder een hoge ‘gedoe-factor’. Benieuwd hoe u hierin geholpen kunt worden ? bekijk dan bovenstaande websites of bel naar het onderstaande telefoonnummer.

U kunt ons ook bellen voor meer informatie: 085-4014 491