Ontruiming van een woning

Zoek de Regiomanager
bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Ontruiming van een woning

De ontruiming van een woning valt onder de taken van een executeur testamentair. Wanneer een alleenstaande komt te overlijden, is het gebruikelijk dat iemand uit de naaste familie wordt aangewezen om de nalatenschap te regelen. Mocht u te ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben om dit zelf te regelen, dan schakelt u Woningontruiming Regionaal in. Er is altijd een lokale partij die u kan ontzorgen op het gebied van huisontruiming. Lees in dit artikel alles over onze werkzaamheden.

Zijn er professionele bedrijven die helpen bij de ontruiming van een woning?

Bij Woningontruiming Regionaal kunt u terecht voor een spoedige, professionele ontruiming én oplevering van het huis van een dierbare. U vertrouwt erop dat wij het huis op professionele wijze voor u leegmaken, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt via lokale partijen. Vloeren, hangsystemen en verlichting worden verwijderd. Gaatjes worden netjes gedicht en alle elektrapunten worden voorzien van kroonsteentjes. Nadat het huis bezemschoon is gemaakt, wordt deze zonder problemen opgeleverd.

Waar moet u op letten bij de ontruiming van een woning?

De directe familie of de executeur testamentair zegt de huur van de woning op. In het geval van een koopwoning regelen de verantwoordelijken dit samen met de makelaar. Hierna heeft u uiteraard de mogelijk om zelf de ontruiming van het huis te regelen, maar het is dus ook mogelijk om hier Woningontruiming Regionaal voor in te schakelen. Onze boedelruimers streven ernaar om de oplevering van de woning zo snel mogelijk te realiseren, maar vanzelfsprekend binnen de gestelde termijn. Mocht u verder weg wonen, is het zelfs mogelijk om de voor- en eindinspectie en de afmelding van de nutsvoorzieningen aan ons over te laten.

Worden er ook gespecialiseerde diensten uitgevoerd?

Het komt wel eens voor dat een standaard ontruiming van een huis niet voldoende is. Denk hierbij aan een zwarte nicotineaanslag of omdat er wijzigingen in een huurwoning zijn aangebracht. In deze, en vele andere, gevallen bieden wij gespecialiseerde diensten aan, zoals:

  • Intensieve schoonmaakwerkzaamheden
  • Opschonen van de tuin
  • Nicotineaanslag verwijderen
  • Schilderwerkzaamheden zoals plafonds en muren witten
  • Loodgieterswerkzaamheden zoals het terugplaatsen van een standaard toilet
  • Aannemerswerk zoals het verwijderen van wanden die niet orgineel in de woning behoren

Maak gebruik van onze gespecialiseerde diensten

Woningontruiming Regionaal ontzorgt u volledig op het gebied van woning­ontruiming en alle praktische zaken rondom de oplevering van het huis aan de familie, verhuurder of makelaar. Wilt u graag een ontruiming van een woning in bijvoorbeeld Haarlem of Rijswijk, óf gebruikmaken van een van onze speciale diensten, neem dan contact op met een van onze medewerkers via 085-4014491 of offerte@woning­ontruiming-regionaal.nl. Wij kijken naar uw specifieke situatie en bevestigen bij akkoord, zodat u precies weet wat u mag verwachten.