085-4014491
Woningontruiming nodig? Vind hier een bedrijf voor het ontruimen van uw woning. Ruim 1000 klant reviews, rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Monuta

Samenwerking MONUTA - Woningontruiming Regionaal


Wat te doen bij overlijden?


Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een passende manier wordt ingevuld. Hiervoor is ruimte en persoonlijke aandacht nodig. Maar ook inlevingsvermogen voor de wensen en daadkracht om deze uit te voeren.
Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er moet ook opeens veel geregeld worden. Een moeilijke periode waarin u wel wat hulp kunt gebruiken.

Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk, voor iedereen. Met hun jarenlange ervaring helpen zij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Daarom is Monuta de steun bij iedere uitvaart.
Monuta biedt u praktische informatie, maar ook steun in het verwerken van het verlies nadat een persoon is overleden.
Na een uitvaart zijn er vaak nog veel zaken te regelen. Van de erfenis tot dagelijkse bankzaken, het opzeggen van abonnementen, verzekeringen etc.

Maar het verlies van een dierbare kan ook andere praktische gevolgen hebben.
Naast alle administratieve handelingen is er naar alle waarschijnlijkheid ook een woning die leeggeruimd moet worden.

Monuta zal u wijzen op de mogelijkheden die Woninggontruiming Regionaal u biedt vanaf het opzeggen van de huur tot het opleveren aan de woningbouwvereniging van de (huur)woning.


In geval van een huurwoning dient de huur te worden opgezegd. Na opzegging van de huur moet de woning binnen vier weken leeg worden opgeleverd aan de desbetreffende woningbouwvereniging.


Woningontruiming Regionaal kan u hierbij de zorg volledig uit handen nemen. Van het leegruimen van de woning tot en met de eindinspectie van de woningbouwvereniging en het doorgeven van de meterstanden aan de desbetreffende nutsbedrijven.

Bekijk de website van Monuta
Stay informed with our newsletter

We will be happy to assist you

If you have any questions?
Please contact us for personal help and advise

085-4014491