Woningontruiming Delta: regio Zeeland/ Brabant: Middelburg, Terneuzen, Goes, Dordrecht, Roosendaal, Breda, Tilburg, Bergen op Zoom

Woningontruiming Delta

Woningontruiming Delta is u graag van dienst in de regio Zeeland, Zuid-Holland Zuid en een groot gedeelte van Brabant. Voor Zeeland en Zuid-Holland Zuid zijn dit de plaatsen: Terneuzen, Middelburg, Goes, Dordrecht, Hellevoetsluis, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Vlissingen en voor Brabant: Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Tilburg.

Uw contactpersoon voor deze regio is Lea Slijkhuis. Lea is jaren geleden collega geweest van Carry van Swieten, de oprichtster van Woningontruiming Regionaal, waarbij Woningontruiming Delta is aangesloten. Ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren en zo is het gekomen dat Carry bij invulling van de regio Zeeland en Brabant Lea heeft gevraagd of zij deze regio wil beheren.

Lea is opgegroeid in Doornenburg in Gelderland, maar vanwege haar werk bij de politie is zij verhuisd naar eerst het westen van Nederland en daarna Middelharnis. Hier woont zij nog steeds en ze geniet dagelijks van het prachtige landschap dat Zeeland haar te bieden heeft. In haar vrije tijd is zij vaak op het strand van Goeree-Overflakkee te vinden.

De enthousiaste verhalen van Carry en de andere woning­ontruimers hebben Lea doen besmetten met het ‘ontruimingsvirus’. Tijdens haar stageperiode bij Woningontruiming Regionaal B.V., is zij alleen maar enthousiaster geworden over de diensten die worden aangeboden, waarbij veel zorg uit handen wordt genomen van de klanten. Bovendien worden daarbij ook nog goede doelen gesteund. Dat zorgt voor veel voldoening.

In het gebied van Woningontruiming Delta wordt een totaalconcept aangeboden op het gebied van woning­ontruimingen, waarbij respectvol wordt omgegaan met het leegruimen van de restinboedel. Verder bieden wij verhuizingen van groot naar klein aan en zorgen wij ervoor dat de woning weer bezemschoon wordt opgeleverd aan de opdrachtgever, notaris, bewindvoerder, makelaar of woning­bouwvereniging. U ontvangt altijd een offerte op papier voordat wij bij u aan de slag gaan. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent met de offerte, maken wij een afspraak met u wanneer wij met de werkzaamheden aanvangen. Tot die tijd kunt u alle spullen die u zelf wilt behouden uit de woning halen.

Tijdens de ontruiming van het huis zullen wij letten op eventuele waardevolle spullen die zijn achtergebleven. In dit geval nemen wij altijd contact op met de opdrachtgever, zodat wij u desgewenst in contact kunnen brengen met een veilinghuis of antiquair. Ook de foto albums die u mogelijk over het hoofd heeft gezien krijgt u van ons terug.

Veel overgebleven inboedel krijgt bij ons een herbestemming. Hiervoor werkt Woningontruiming Delta samen met diverse lokale, regionale en landelijke goede doelen. Zo gaat al het textiel bijvoorbeeld naar het Leger des Heils ReShare, het gereedschap gaat naar Gered Gereedschap en zo vinden oude brillen weer hun weg naar een nieuwe eigenaar via Stichting Eye Clarify. Inboedel die niet meer bruikbaar is, wordt netjes via de milieustraat of afvalverwerkingsbedrijf gerecycled. Omdat Woningontruiming Delta alle bruikbare inboedel schenkt aan goede doelen, wordt er niets uit de woning opgekocht of verkocht.

Partners waar Woningontruiming Delta mee samenwerkt zijn Monuta uitvaartverzorging, Requiem uitvaartverzorging, Gered Gereedschap, Leger des Heils ReShare, Eye-Clarify, Stichting Semmy, CliniClowns, (thuis)zorgorganisaties, gemeenten, kringloopwinkels, woning­bouwverenigingen, makelaars, notarissen, begrafenisondernemers, bewindvoerders en tal van lokale sociaal maatschappelijke instellingen.

Woningontruiming Delta maakt deel uit van Woningontruiming Regionaal B.V.. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Het is jammer dat er nog géén erkend keurmerk voor woning­ontruimers bestaat, want sommige ontruimers suggereren dit wel door een zelf ontworpen logo op hun site te plaatsen. Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij drager van het mkbOK keurmerk en laten wij regelmatig onafhankelijke kwaliteitscontroles uitvoeren door de Feedback Company.