Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Wij helpen u graag bij de oplevering van uw ouderlijk huis!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Huis ouders leegruimen

Normaal gesproken zorgen de ouders voor de kinderen, maar naarmate de tijd verstrijkt zullen deze rollen omgedraaid worden. Ouders worden langzamerhand afhankelijker van hun kinderen, of ze nu willen of niet. Deze afhankelijkheid varieert in het helpen met de verzorging, overnemen van huishoudelijke taken, maar soms ook een stapje verder; het compleet runnen van het huishouden. In sommige gevallen zullen kinderen dit geen enkel bezwaar vinden, maar in de meeste gevallen valt dit de kinderen zwaar, gezien het feit dat zij zelf nog werken en een eigen huishouden te runnen hebben. Hierdoor zullen ouders soms min of meer verplicht kleiner moeten gaan wonen om het hun kinderen makkelijker te maken, of zelfs in een meer verzorgende setting, zodat de kinderen van alle zorgtaken worden ontdaan. Echter, dit is geen eenvoudige opgave. Er zal een nieuw huis gezocht moeten worden en het oude huis zal leeggeruimd moeten worden.

Huis ouders leeghalen

In eerste instantie zal geïnventariseerd moeten worden welke boedel mee gaat naar het nieuwe huis en welke boedel er achter blijft. Vervolgens zal de boedel verhuist worden naar het nieuwe adres. Echter, wat moet er nu gebeuren met de boedel die niet meegaat? Hoe halen we nu het huis van onze ouders verder leeg?

Woningontruiming Regionaal werkt samen met diverse goede doelen, die maar al te graag de achtergebleven boedel zouden willen hebben, mits deze in goede staat verkeert natuurlijk. Mogelijke veilingspullen worden apart gehouden en naar het veilinghuis gebracht. Ook overige waardevolle spullen die de familie over het hoofd heeft gezien, worden tijdens de woningontruiming apart gehouden en voor u bewaard. Het huis van uw ouders kan dus in feite helemaal worden leeggehaald door Woningontruiming Regionaal. 

Huis ouders leegmaken 

Nadat alle boedel uit het huis is gehaald, kan er begonnen worden met de afwerking van het huis. Ook hier is Woningontruiming Regionaal voor in te schakelen. Vloerbedekking verwijderen, raambekleding verwijderen, lampen demonteren en gaatjes in de muren vullen, Woningontruiming Regionaal verzorgt dit allemaal. Het huis van uw ouders zal dus helemaal worden leeggemaakt door ons bedrijf. Leeg en bezemschoon, dat is onze missie. 

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners