Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Woningontruiming Regionaal is de absolute specialist op het gebied van woningontruimingen.

We krijgen veel vragen van klanten, of we nog doorgaan met de bedrijfsvoering en het antwoord is gelukkig: ja zeker! Sterker nog we knallen door en plannen al door tot half juni, hier zijn wij onze klantenkring dan ook zeer dankbaar voor, in deze bijzondere tijden! We krijgen dan ook fijne positieve feedback terug dat we accuraat doch integer handelen en dat dit zeer wordt gewaardeerd, immers de woningontruiming blijft een emotioneel sluitstuk van het leven.

Er zijn beelden / krantenkoppen genoeg van, in de woningontruiming branche dat er vaak juwelen en/of geld gevonden wordt, de eeuwige vraag is dan altijd hoe doet Woningontruiming Regionaal dat? Tijdens ons offertegesprek lopen we samen door de woning waarbij we kijken wat wij eventueel kunnen aanbieden bij onze partner veilinghuizen. U krijgt natuurlijk alle kans om zelf door de woning en inboedel mee te nemen, welke u zelf wil hebben. Soms ziet u / uw naasten iets over het hoofd en komen wij dit tegen in de ontruiming! Onze medewerkers zijn geschoold en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), de spullen welke wij dan tegenkomen worden in overleg met de klant afgeleverd / opgestuurd naar de rechtmatige eigenaar welke dit uiteraard toekomt!

We kunnen er inmiddels boeken vol over schrijven wat wij tegenkomen in onze ontruimingen, maar alles gaat terug naar de klant, immers dat zou je toch zelf ook doen 😉! Dit is vanaf dag één onze bouwsteen geweest, namelijk: integriteit!

Meer weten over onze duurzame bedrijfsvoering? Neemt u graag contact met ons op met bijgevoegde gegevens!