085-4014491
3Onderzoekt is een jongerenprogramma van de EO waarin een team van presentatoren misstanden aan de kaak stelt en slachtoffers een stem geeft. De presentatoren gaan op zoek naar antwoord op een prangende vraag die voortkomt uit persoonlijke betrokkenheid, verontwaardiging of verbazing over een onderwerp. In één van de afleveringen zijn ze op bezoek geweest bij Woningontruiming Regionaal en heeft Carry van Swieten ze een wietplantage laten zien.
Naar overzicht

3Onderzoekt de ontruiming van een wietplantage

03 maart 2015 3Onderzoekt is een jongerenprogramma van de EO waarin een team van presentatoren misstanden aan de kaak stelt en slachtoffers een stem geeft. De presentatoren gaan op zoek naar antwoord op een prangende vraag die voortkomt uit persoonlijke betrokkenheid, verontwaardiging of verbazing over een onderwerp. In één van de afleveringen zijn ze op bezoek geweest bij Woningontruiming Regionaal en heeft Carry van Swieten ze een wietplantage laten zien.


Wanneer een wietplantage is ontdekt wordt deze ontmanteld door de politie. Alle planten, lampen en overig materieel als bijvoorbeeld filters worden verwijderd. Wat er achterblijft is meestal een enorme puinhoop van aarde, plantenpotten, houten bouwwerken, afvoerbuizen en een flinke schade aan muren, plafonds en daken. Woningontruiming Regionaal is naast het ruimen van gewone boedels bij overlijden over verhuizing, óók bekend met het leegruimen van ontmantelde hennepkwekerijen. In de meeste gevallen kan er snel geschakeld worden en is de woning zo snel mogelijk weer klaar voor verhuur of verkoop. Ook de herstelwerkzaamheden die nodig zijn, kunnen worden verzorgd.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.