085-4014491
Zaterdag 24 september 2016 stond er een mooi artikel in het Algemeen Dagblad waarin Carry van Swieten van Woningontruiming Regionaal uitgebreid geïnterviewd wordt. De titel van het artikel: "Wat doe je met de spullen van ma? ".......
Naar overzicht

Artikel in Algemeen Dagblad

28 september 2016 Zaterdag 24 september 2016 stond er een mooi artikel in het Algemeen Dagblad waarin Carry van Swieten van Woningontruiming Regionaal uitgebreid geïnterviewd wordt. De titel van het artikel: "Wat doe je met de spullen van ma? ".......


In dit artikel wordt uitgebreid stil gestaan bij de werkzaamheden van Woningontruiming Regionaal, onze samenwerking met veilinghuizen en marktplaatshelper.nl
Het feit dat bruikbare boedel bij ons bedrijf naar allerlei goede doelen gaat zoals kringloopwinkels, Cliniclowns, KWF en Reshare / Leger des Heils maakt de formule van ons bedrijf uniek.
Wij verdienen ons geld niet door de verkoop van de boedel maar door de gewerkte uren en het afstorten van het afval. Dit maakt dat wij een eerlijke prijs vragen voor de ontruimingen. 

Carry van Swieten waarschuwt voor onbetrouwbare types die wel even komen kijken en een veel te laag overnamebedrag/ontruimingbedrag bieden, terwijl ze dan allang hebben gezien hoeveel alles waard is. 
Er zijn genoeg sjacheraars, ontruimers en ook kringloopwinkels die in onze markt werken met zgn vrijwilligers en toch nog € 1500 tot € 2000 durven vragen voor een ontruiming. Garantie tot aan de voordeur. Er zijn zelfs woningontruiming bedrijven die werken met een zelfgemaakt keurmerk. Dit allemaal om de niet wetende klant binnen te halen met een schijngevoel van veiligheid.

Gelukkig werkt ons bedrijf anders. Onze klanten ontvangen de offerte altijd op papier na een gedegen offertebezoek in de woning. Wij werken open en transparant en zijn communicatief vaardig. 
De afgelopen dagen stond onze telefoon niet stil. Alle mensen die dit artikel hebben gelezen willen graag gebruik maken van onze dienstverlening. 
Kortom, mooi artikel !
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.