085-4014491
In het magazine “Zin” staat in nummer 12 -2018 een goed interview met onze directrice Carry van Swieten over “Heftig beroep, zo blazen de ontruimer, brandweerman en trauma-arts stoom af”….
Naar overzicht

Interview in het magazine “Zin” met Carry van Swieten

19 oktober 2018 In het magazine “Zin” staat in nummer 12 -2018 een goed interview met onze directrice Carry van Swieten over “Heftig beroep, zo blazen de ontruimer, brandweerman en trauma-arts stoom af”….


Carry werd een aantal weken geleden gebeld door een journaliste van het magazine met de vraag of zij 50+ was (en ja…dat is ze) en of ze wilde meewerken aan een interview over mensen met een heftig beroep en hoe je dan ontspant. Deze journaliste had vorig jaar een interview met Carry over haar werk gelezen in het AD en had dat artikel niet meer vergeten. 

Nu dus een prachtig artikel in het blad waarbij Carry vertelt wat ze allemaal als woningontruimer meemaakt in de dagelijkse praktijk, en dat is heel wat....

Gespecialiseerd in het ontruimen van wietplantages, crime scenes en woningen van overledenen. Haar rust vindt ze vooral aan zee.

Ongeveer 13 jaar geleden gestart met een woningontruiming waarbij alles naar goede doelen ging ligt de nadruk tegenwoordig naast de goede doelen ook op het recyclen van de boedel. Matrassen en stoelen gaan naar Afrika, kleding naar het Leger des Heils, bruikbaar kleingoed naar diverse kringloop winkels, papier en oude boeken naar de papier container en ga zo maar door.

Blij met deze aandacht voor ons beroep is het graag gelezen magazine te verkrijgen bij alle kantoor boekhandels of via internet te verkrijgen bij www.zin.nl 


 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.