085-4014491
Woningontruiming Regionaal heeft de afgelopen jaren alle gevonden brillen en gehoorapparaten die tijdens de ontruiming van de woningen gevonden werden geschonken aan de stichting Eyeclarify. Afgelopen week bereikte ons het volgende bericht: “Eyeclarify gaat stoppen”
Naar overzicht

Inzamelen brillen en gehoorapparaten

06 april 2017 Woningontruiming Regionaal heeft de afgelopen jaren alle gevonden brillen en gehoorapparaten die tijdens de ontruiming van de woningen gevonden werden geschonken aan de stichting Eyeclarify. Afgelopen week bereikte ons het volgende bericht: “Eyeclarify gaat stoppen”


Eyeclarify.com heeft altijd gerust op vier pijlers:
Onze sponsors
Distributie-partners
Onze inzamelaars
De media 
Dankzij u hebben wij de afgelopen 11 jaar meer dan dertig miljoen tweedehands brillen ingezameld. Deze hebben wij wereldwijd via onze partner-stichtingen en eyecamps kunnen doneren aan die mensen die zich deze luxe niet konden veroorloven. Samen met Dianne Hofstee, die al eerder is gestopt, heeft Eyeclarify veel kunnen bereiken. In zekere zin gaat Eyeclarify stoppen door haar eigen succes, want de vraag naar tweedehands brillen is sterk afgenomen.
 
Het is onmogelijk een ieder bij naam te benoemen. Wij zijn dankbaar voor de mooie contacten door de jaren heen en de tomeloze en belangeloze inzet van iedereen.”
Tot zover het bericht van Eyeclarify.
 
Jammer dat dit goede doel gaat stoppen. Gelukkig heeft Woningontruiming Regionaal een nieuwe partner gevonden voor het doneren van de brillen en gehoorapparaten bij “Pearle Opticien”.
 

Pearle Opticien

Pearle Opticiens steunt het project van Ophthalmology Worldwide in Congo. Dit is een organisatie van opticiens die alle verzamelde (zonne)brillen bezorgt aan Congolezen die slecht kunnen zien. Daarnaast draagt deze organisatie ook bij aan de opleiding van opticiens in Congo en zorgen zij voor optische apparatuur en nieuwe glazen. 

Dus heeft u oude brillen, zonnebrillen of brillendoosjes die u niet meer gebruikt? Lever deze dan in bij een Pearle opticien in de buurt en Pearle zorgt ervoor dat uw oude bril een tweede leven tegemoet gaat in Congo. U kan de brillen etc. ook laten liggen in de woning die ontruimd moet worden. Woningontruiming Regionaal zorgt er dan voor dat de brillen bij de Pearl gebracht worden.
 
Het logo van Pearl Opticien hebben wij inmiddels op de website van Woningontruiming Regionaal geplaatst!
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.