085-4014491
Afgelopen weekend zijn Hans en Carry van Swieten als afvaardiging van Woningontruiming Regionaal op kraamvisite geweest bij regiomanager Mark van den Honert (www.Woningontruiming-vandenHonert.nl ) i.v.m. de geboorte van een tweede kindje. Op 11 Juni 2016 was geboren: Lynn Rozemarijn van den Honert, een prachtige wolk van een baby !
Naar overzicht

Kraamvisite regio van den Honert

11 juli 2016 Afgelopen weekend zijn Hans en Carry van Swieten als afvaardiging van Woningontruiming Regionaal op kraamvisite geweest bij regiomanager Mark van den Honert (www.Woningontruiming-vandenHonert.nl ) i.v.m. de geboorte van een tweede kindje. Op 11 Juni 2016 was geboren: Lynn Rozemarijn van den Honert, een prachtige wolk van een baby !


We werden ontvangen in de achtertuin waar Lynn heerlijk lag te slapen op de bank. We hebben een uurtje de mooie meid mogen bewonderen. Zoals je op de foto ziet lag ze er tevreden bij. Haar oudere broertje David (2,5 jaar) was tevreden in de achtertuin aan het spelen en ook het konijn van de familie was in de achtertuin aan het genieten van de zon. Mark en Lieke, nogmaals gefeliciteerd met deze mooie meid en nog velel gelukkige jaren gewenst met haar !

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.