085-4014491
Na een succesvolle brochure speciaal samengesteld voor notarissen, hebben wij besloten ook nog een brochure samen te stellen voor een andere doelgroep, namelijk……
Naar overzicht

Nieuwe brochure in aantocht

22 november 2017 Na een succesvolle brochure speciaal samengesteld voor notarissen, hebben wij besloten ook nog een brochure samen te stellen voor een andere doelgroep, namelijk……


Makelaars.
 
Woningontruiming Regionaal levert regelmatig woningen bezemschoon op aan woningbouwverenigingen, maar nu ook steeds meer aan makelaars. Makelaars zijn vaak zo tevreden met de door ons uitgevoerde werkzaamheden, dat zij ons aanbevelen aan hun klanten. Andersom gebeurt dit uiteraard ook. Als wij een woning moeten ontruimen en onze klanten zoeken nog een makelaar, dan bevelen we enkele makelaars van harte aan.
 
Een van deze makelaars is Gijs de Kok van Remax Leiden. Sinds enige tijd heeft Woningontruiming Regionaal een prettige samenwerking met deze makelaar.
Vandaar dat hij is gevraagd een stuk te schrijven voor in deze nieuwe brochure.
Gijs de Kok is dan ook de eerste makelaar die deze gloednieuwe brochure overhandigd heeft gekregen van directrice Carry van Swieten.
 
Over enkele maanden zullen deze brochures ook worden verstuurd naar andere makelaarskantoren door het hele land. Woningontruiming Regionaal hoopt hiermee vele woningen verkoop klaar te kunnen afleveren en dus meer klanten te kunnen bedienen.
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.