085-4014491
Woningontruiming Regionaal maakt regelmatig gebruik van een container, omdat dit vaak tijd en loopwerk scheelt. Bij de meeste ontruimingen volstaat het plaatsen van een 10m3 container. Echter bij sommige ontruimingen….
Naar overzicht

Plaatsen van een grote container

01 mei 2017 Woningontruiming Regionaal maakt regelmatig gebruik van een container, omdat dit vaak tijd en loopwerk scheelt. Bij de meeste ontruimingen volstaat het plaatsen van een 10m3 container. Echter bij sommige ontruimingen….


is er meer afval dan gemiddeld en zal er een grotere container geplaatst moeten worden. Het plaatsen van een 10m3 container lukt eigenlijk bijna altijd, omdat deze niet veel ruimte in beslag neemt, maar het plaatsen van een 20m3 container is soms nog spannend. 

Zo ook op een boerderij in Wassenaar. Op deze boerderij moesten een aantal stallen leeggeruimd worden. Hierdoor was het noodzakelijk dat de container zo dicht mogelijk bij de stallen kwam te staan. De container moest over een smal paadje langs de woning, om bij de stallen te komen. Gelukkig kunnen de chauffeurs van het containerbedrijf aardig sturen en manoeuvreerde hij zijn wagen rakelings langs de woning. Binnen no-time stond de container op zijn plek en konden de medewerkers van Woningontruiming Regionaal met de klus beginnen. 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.