085-4014491
Hier het krantenbericht van Krant: "De Westland" waarin een mooi artikel is verschenen m.b.t. de samenwerking met Vinyl voor elkaar en Woningontruiming Regionaal.
Naar overzicht

Samenwerking levert al € 50.000 euro op !

16 mei 2018 Hier het krantenbericht van Krant: "De Westland" waarin een mooi artikel is verschenen m.b.t. de samenwerking met Vinyl voor elkaar en Woningontruiming Regionaal.


Alle LP's worden door ons bedrijf geschonken aan Vinyl voor elkaar die met vrijwilligers ernstig zieke kinderen een mooi dagje uit geeft of iets wat het gezin op dat moment nodig heeft......
Dit varieert van een dagje uit naar de dierentuin, een dag mee met de boswachter of een mooi spel om mee te spelen als de kinderen door hun ziekte aan huis gebonden zijn.
Frank Schild, de bezielde oprichter van Vinyl voor elkaar heeft onderhand een dagtaak aan deze uit de hand gelopen hobby en doet veel goeds met alle LP's die in de ontruimde woningen vinden.
Frank Schild heeft in de tijd dat zij nu bezig zijn al een geldbedrag van € 50.000 opgehaald om te besteden aan de kinderen. Een knappe prestatie.
Frank weet altijd een "cadeau op maat" te vinden en dat vinden wij best knap.

Sinds januari 2018 hebben wij als Woningontruiming Regionaal gezamenlijk (met de vijf regio's) besloten om maandelijks een mooi bedrag over te maken op de rekening van Vinyl voor elkaar om nog meer financiele steun te geven dan nu al het geval was d.m.v. de geschonken LP's.
Kortom, een win-win situatie ! We zijn blij dat wij Vinyl voor Elkaar kunnen helpen en ondersteunen bij deze mooie besteding.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.