085-4014491
Omdat een notaris in onze maatschappij een vertrouwelijke functie heeft is een Notaris ook op zoek naar een betrouwbare partner als het gaat om Woningontruiming. Met trots kunnen wij u melden dat ons bedrijf sinds enkele maanden een samenwerking heeft met Limes Netwerk Notarissen, kantoor Alphen aan den Rijn. Dit is tot stand gekomen na meerdere geslaagde ontruiming uitgevoerd te hebben in opdracht van Notaris Dhr. mr. J. Wolterink......
Naar overzicht

Samenwerking tussen Woningontruiming Regionaal en Limes Netwerk Notarissen

31 oktober 2014 Omdat een notaris in onze maatschappij een vertrouwelijke functie heeft is een Notaris ook op zoek naar een betrouwbare partner als het gaat om Woningontruiming. Met trots kunnen wij u melden dat ons bedrijf sinds enkele maanden een samenwerking heeft met Limes Netwerk Notarissen, kantoor Alphen aan den Rijn. Dit is tot stand gekomen na meerdere geslaagde ontruiming uitgevoerd te hebben in opdracht van Notaris Dhr. mr. J. Wolterink......


Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

Kwaliteit in dienstverlening
Een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Om kwaliteit te meten en te waarborgen hanteert Netwerk Notarissen een eigen kwaliteitssysteem.

Helder advies
Adviezen van een Netwerknotaris zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op de laatste inzichten. De aangesloten juristen werken samen aan het delen van kennis en ervaring. Een Netwerknotaris kan voor uw vraag of zaak altijd de expertise van het Notarieel Kenniscentrum van Netwerk Notarissen inroepen. De akten en adviezen die je van een Netwerknotaris krijgt zijn in begrijpelijke taal. Wij zorgen voor een bijsluiter als vakjargon niet te vermijden is.

Kortom, een goede samenwerking op basis van kwaliteit en vertrouwen is voor zowel de notaris als Woningontruiming Regionaal van groot belang. 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.