085-4014491
Woningontruiming Regionaal verzorgt met name de ontruimingen voor particulieren, maar zo nu en dan wordt ook de zakelijke markt aangeboord. Directrice van Woningontruiming Regionaal, Carry van Swieten, is regelmatig op pad om het netwerk van het bedrijf te vergroten. En ook afgelopen week is zij een nieuwe samenwerking aangegaan….
Naar overzicht

01 mei 2017 Woningontruiming Regionaal verzorgt met name de ontruimingen voor particulieren, maar zo nu en dan wordt ook de zakelijke markt aangeboord. Directrice van Woningontruiming Regionaal, Carry van Swieten, is regelmatig op pad om het netwerk van het bedrijf te vergroten. En ook afgelopen week is zij een nieuwe samenwerking aangegaan….


Met trots mogen wij vanaf heden ‘Makelaars voor de hogere prijsklasse’ tot onze partners rekenen. Zij staan niet alleen op onze site vermeld, maar Woningontruiming Regionaal ook op hun website. Wij hopen hier dan ook veel nieuwe klanten uit te halen. 

Makelaars voor de hogere prijsklasse is gericht op het verkopen van woningen boven de €700.000. Hun uiteindelijke doelstelling is natuurlijk het vinden van een koper, maar de ‘kern van de zaak’ is eerder het generen van kijkers. Makelaars voor de hogere prijsklasse weten wat hiervoor nodig is en vertellen hier graag meer over. Daarnaast heeft deze makelaar niet meer dan 20 woningen in zijn portefeuille, waardoor er meer tijd ontstaat voor een actieve benadering en gerichte verkoop. 
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar hun website.

 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.