085-4014491
Als wij een senioren verhuizing uitvoeren dan doen we dat goed ! Wij willen de ouderen en eventuele kinderen van A tot Z "ontzorgen" . Zo ook bij deze bejaarde mevrouw uit Den-Haag. Vandaag hebben twee vrouwelijke medewerksters de gehele huisraad ingepakt. De bejaarde dame zat op een stoel met een kopje koffie en kon vanuit haar stoel aanwijzingen geven wat wel en wat niet ingepakt moest worden. Morgen gaan we haar verhuizen. Lees hieronder meer over onze service.......
Naar overzicht

Seniorenverhuizing - verhuizen van groot naar klein

04 februari 2015 Als wij een senioren verhuizing uitvoeren dan doen we dat goed ! Wij willen de ouderen en eventuele kinderen van A tot Z "ontzorgen" . Zo ook bij deze bejaarde mevrouw uit Den-Haag. Vandaag hebben twee vrouwelijke medewerksters de gehele huisraad ingepakt. De bejaarde dame zat op een stoel met een kopje koffie en kon vanuit haar stoel aanwijzingen geven wat wel en wat niet ingepakt moest worden. Morgen gaan we haar verhuizen. Lees hieronder meer over onze service.......


Verhuizen naar een kleinere woning:

Woningontruiming Regionaal heeft een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp in alle regio's van Nederland.
Kunststof verhuiskistenWij bieden hierin volledige service. Indien u dat wenst, helpen wij zelfs met het in- en uitpakken van uw spullen. De kleine inboedel wordt heel voorzichtig ingepakt in onze eigen oersterke kunststof verhuiskisten, zodat alles goed beschermd is tijdens het vervoer naar de nieuwe woning. U ontvangt 50% korting op de huurprijs van de kunststof verhuiskisten wanneer u deze kisten wilt huren in combinatie met een verhuizing en/ of ontruiming. 

Voordat u gaat verhuizen, spreken wij alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland wordt. Op de afgesproken datum van de verhuizing staan wij vroeg bij u op de stoep om uw huisraad te vervoeren met onze verhuiswagen. Deze wagen is standaard uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen als bijvoorbeeld verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in. Deze kan tot maar liefst 8 etages hoog worden gebruikt!

U kunt uw inboedel natuurlijk ook zelf in- en uitpakken. Naast onze oersterke verhuiskisten, leveren wij ook kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, plakband en stiften. Alles om uw senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met behulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakt, kunt u door Woningontruiming Regionaal ook alleen de verhuizing laten regelen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, want ook bij seniorenverhuizingen leveren wij maatwerk. 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief