085-4014491
Woningontruiming Regionaal ontruimt elke woning; groot en klein, appartement en eengezinswoning. We ontruimen woningen op de begane grond, maar ook appartementen op een hogere etage. Vaak hebben onze medewerkers geluk en is er een lift aanwezig. Echter, soms.....
Naar overzicht

Verhuislift ingeschakeld door Woningontruiming Regionaal

04 mei 2016 Woningontruiming Regionaal ontruimt elke woning; groot en klein, appartement en eengezinswoning. We ontruimen woningen op de begane grond, maar ook appartementen op een hogere etage. Vaak hebben onze medewerkers geluk en is er een lift aanwezig. Echter, soms.....


is het appartementencomplex oud en is er geen lift. Natuurlijk zijn er dan altijd trappen, maar ondanks dat onze medewerkers fitte jonge mensen zijn, is een dag trap op, trap af geen pretje met alle boedel die uit de woning moet worden gehaald. In dit soort situaties kunnen wij, in de meeste gevallen, een verhuislift inschakelen.
Echter, een verhuislift moet wel precies onder een raam geplaatst kunnen worden. Dit is soms lastig, omdat vele straten overvol staan met geparkeerde auto's. 
Gelukkig is het vertrouwen in onze medewerkers zo groot, dat autosleutels worden afgegeven om de auto's te verplaatsen, zodat de verhuislift geplaatst kan worden.


 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.