085-4014491
Bij huurwoningen is het de bedoeling dat de woning leeg en bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat alle boedel in de woning bij eindoplevering verwijderd dient te zijn, dat de vloerbedekking en raambekleding verwijderd is en dat alle lichtpunten voorzien zijn van een kroonsteentje. Dit komt allemaal aan bod bij de zogeheten voorinspectie....
Naar overzicht

Verwijderen behang

22 maart 2017 Bij huurwoningen is het de bedoeling dat de woning leeg en bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat alle boedel in de woning bij eindoplevering verwijderd dient te zijn, dat de vloerbedekking en raambekleding verwijderd is en dat alle lichtpunten voorzien zijn van een kroonsteentje. Dit komt allemaal aan bod bij de zogeheten voorinspectie....


een voorinspectie vindt plaats met de verhuurder nadat de huur is opgezegd. Tijdens deze inspectie wordt opgenomen hoe de woning opgeleverd dient te worden.
Bij de eindinspectie kom je dan niet meer voor verrassingen te staan, verwacht men dan...
Niets is minder waar. Op het moment dat de wanden van de woning niet allemaal zichtbaar zijn, doordat er meubels voor staan en later blijkt dat het behang hierachter ontbreekt, dan kan de verhuurder eisen dat het behang alsnog wordt afgehaald. 
Zo ook in de woning op de foto. 
Echter, Woningontruiming Regionaal beschikt over vele connecties, waardoor deze wand binnen mum van tijd kaal gemaakt was. 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.