085-4014491
Alle nog bruikbare inboedel uit woningen geven wij weer een herbestemming via de diverse goede doelen waarmee Woningontruiming Regionaal samenwerkt. Met enige regelmaat vinden we ook voedsel dat nog enige tijd houdbaar is en iemand anders nog wat aan heeft. Zelfs dat geven wij een herbestemming.
Naar overzicht

Voedselbank heel blij met donatie Woningontruiming Regionaal

03 maart 2015 Alle nog bruikbare inboedel uit woningen geven wij weer een herbestemming via de diverse goede doelen waarmee Woningontruiming Regionaal samenwerkt. Met enige regelmaat vinden we ook voedsel dat nog enige tijd houdbaar is en iemand anders nog wat aan heeft. Zelfs dat geven wij een herbestemming.


Uit een woning nabij de Haarlemmermeer hebben wij onlangs een grote hoeveelheid voedsel gevonden, die nog voor langere tijd houdbaar is. Héél erg zonde om weg te gooien en dat doen we natuurlijk ook niet. Zeker niet als je weet hoeveel armoede er ook in ons eigen Nederland heerst en je er heel veel mensen blij mee kunt maken. Daarom hebben wij voor deze bijzondere overgebleven 'inboedel' contact gezocht met de Voedselbank in de Haarlemmermeer en die namen het maar al te graag in ontvangst.

Flinke donatie voedsel door Woningontruiming Regionaal aan de Voedselbank

Het ging om een behoorlijke hoeveelheid van met name potgroenten, maar ook zoutjes, crackers, koekjes, knakworstjes, tonijn in blik, wijn en nog veel meer.

Naderhand belde de Voedselbank ons nog op om te bedanken namens al die gezinnen die we hiermee blij hebben gemaakt. Het is zó goed terecht gekomen. Wat een mooi werk hebben wij toch!

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.