085-4014491
U kent vast wel het programma 'Mijn leven in puin' van RTL4, waarin Lieke van Lexmond mensen helpt om hun huis op te ruimen. Woningontruiming Regionaal ruimt regelmatig dit soort overvolle woningen leeg, maar niet iedereen verlaat bij zo'n situatie zijn huis. In dit soort gevallen helpt de opruimcoach van Woningontruiming Regionaal de bewoner bij het creëren van ruimte en rust in hun eigen woning en ze terug kunnen keren naar een opgeruimd huis.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal biedt nieuwe service aan: opruimcoach

02 juni 2015 U kent vast wel het programma 'Mijn leven in puin' van RTL4, waarin Lieke van Lexmond mensen helpt om hun huis op te ruimen. Woningontruiming Regionaal ruimt regelmatig dit soort overvolle woningen leeg, maar niet iedereen verlaat bij zo'n situatie zijn huis. In dit soort gevallen helpt de opruimcoach van Woningontruiming Regionaal de bewoner bij het creëren van ruimte en rust in hun eigen woning en ze terug kunnen keren naar een opgeruimd huis.


De nieuwe service van Woningontruiming Regionaal is bedoeld voor mensen die teveel spullen hebben, een gebrek aan overzicht hebben of bijvoorbeeld voor mensen die kleiner gaan wonen en niet weten wat ze weg zullen doen en wat ze zullen meenemen naar de nieuwe woning. En zo zijn er nog legio situaties te bedenken waarbij de opruimcoach uitkomst kan bieden.

De opruimcoach van Woningontruiming Regionaal komt altijd eerst kennismaken met de klant, waarbij een plan van aanpak wordt besproken. Na de kennismaking wordt alles op schrift gesteld en ontvangt u een offerte op maat. Is alles akkoord, dan wordt de eerste datum geprikt. De boedel wordt gescheiden in wat weg kan, wat blijft en waar u eventueel nog over twijfelt. Alles gaat in overleg met de klant, niets wordt zonder overleg weg gegooid. En als het dan al weg mag, dan wordt er bekeken of het nog bruikbaar is en naar een goed doel kan. Zo wordt er ook nog aan het milieu gedacht.

Wilt u meer informatie hebben over de opruimcoach van Woningontruiming Regionaal? Dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor via 085-4014491 of het offerteformulier invullen op de website

Woningontruiming Regionaal _opruimcoach_voor  
Situatie vóór bezoek van de opruimcoach van Woningontruiming Regionaal.

Woningontruiming Regionaal_opruimcoach_na
Situatie na bezoek van de opruimcoach van Woningontruiming Regionaal.

 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.