085-4014491
Woningontruiming Regionaal werkt samen met Buro Zorgregie, voorheen bekend als Thuiszorgmakelaar. De zorgsector is aan veel veranderingen onderhevig. Om onze dienstverlening te laten aansluiten op deze ontwikkelingen, hebben we gekozen voor een nieuwe insteek met Buro Zorgregie. Buro Zorgregie bestaat uit een team van ervaren, onafhankelijke en betrouwbare zorgregisseurs die zorgaanvragen regelen in alle fasen van het leven.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal en Buro Zorgregie bundelen krachten

06 november 2014 Woningontruiming Regionaal werkt samen met Buro Zorgregie, voorheen bekend als Thuiszorgmakelaar. De zorgsector is aan veel veranderingen onderhevig. Om onze dienstverlening te laten aansluiten op deze ontwikkelingen, hebben we gekozen voor een nieuwe insteek met Buro Zorgregie. Buro Zorgregie bestaat uit een team van ervaren, onafhankelijke en betrouwbare zorgregisseurs die zorgaanvragen regelen in alle fasen van het leven.


Wat biedt Buro Zorgregie?

1.    Buro Zorgregie ontzorgt en regelt snel en efficiënt zorg op maat aan huis;
2.    Buro Zorgregie is op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en spreekt de taal van de instanties; wij weten op welke zorg je recht hebt en uit welk potje deze vergoed kan worden;
3.    Buro Zorgregie kent geen wachtlijsten en kan direct helpen met de invulling van goede en betrouwbare hulpverlening thuis op maat.

Meer informatie?
Wil je meer weten over verpleging of verzorging aan huis voor je ouder, kind of partner? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een PGB of het opstellen van een zorgplan? Of ben je mantelzorger en heb je ondersteuning nodig bij je zorgtaken? Er kan vaak meer dan je denkt!


Mocht u meer informatie willen over Buro Zorgregie dan kan u dit opvragen bij de regiomanager van Woningontruiming Regionaal. Wij brengen u graag in contact met de zorgregisseur van Buro Zorgregie in uw regio.

 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.