085-4014491
Woningontruiming Regionaal is zaterdag 18 april aanstaande te gast in het best bekeken zaterdagmiddagprogramma Trips & Travel van RTL 4. Vaste onderdelen in het programma zijn overnachten, culinair genieten, recreëren, lifestyle, shoppen, ontspanning, sporten en veel meer. In de uitzending van 18 april besteden zij speciale aandacht aan een senioren verhuizing, die door ons is uitgevoerd.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal in tv programma van RTL4

28 maart 2015 Woningontruiming Regionaal is zaterdag 18 april aanstaande te gast in het best bekeken zaterdagmiddagprogramma Trips & Travel van RTL 4. Vaste onderdelen in het programma zijn overnachten, culinair genieten, recreëren, lifestyle, shoppen, ontspanning, sporten en veel meer. In de uitzending van 18 april besteden zij speciale aandacht aan een senioren verhuizing, die door ons is uitgevoerd.


De oma van presentator Kevin gaat verhuizen. Om dat in goede banen te leiden, heeft hij de professionele hulp ingeroepen van Woningontruiming Regionaal. De hele boedel wordt zorvuldig ingepakt, verhuisd en weer uitgepakt en dat terwijl Kevin gezellig een dag op stap gaat met zijn oma. Na afloop van de verhuizing wordt de voormalige woning van oma ook nog leeg geruimd en klaar gemaakt voor een probleemloze overdracht aan de verhuurder. Na een gezellige dag met haar kleinzoon is oma volledig ontzorgd bij haar verhuizing en bezemschone oplevering van haar oude woning. De presentatie van het populaire programma is in handen van Kevin Brouwer en wordt iedere zaterdagmiddag om 16.30 uur uitgezonden op RTL 4. De uitzending met de verhuizing en woningontruiming door Woningontruiming Regionaal is te zien op zaterdag 18 april aanstaande. Datum is onder voorbehoud.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.