085-4014491
Een van onze kenmerken is dat Woningontruiming Regionaal veel doet voor goede doelen zo ook voor “vinyl voor elkaar”. Door middel van het inzamelen en verkopen van Lp’s steunt Vinyl voor Elkaar kinderen, en daarmee ook de gezinnen, die een extra beetje hulp goed kunnen gebruiken.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal naar Blijdorp

10 maart 2017 Een van onze kenmerken is dat Woningontruiming Regionaal veel doet voor goede doelen zo ook voor “vinyl voor elkaar”. Door middel van het inzamelen en verkopen van Lp’s steunt Vinyl voor Elkaar kinderen, en daarmee ook de gezinnen, die een extra beetje hulp goed kunnen gebruiken.


Woningontruiming Regionaal doneert de gevonden lp’s in woningen aan “vinyl voor elkaar” en levert daarbij een geweldige bijdrage. Frank Schild initiatiefnemer, heeft kinderen en hun families uitgenodigd voor een leuke dag in dierentuin Blijdorp in Rotterdam. Omdat wij zo’n grote bijdrage leveren is Woningontruiming regionaal ook uitgenodigd, om samen met de 160 mensen op zondag 9 April een geweldige dag te beleven in dierentuin Blijdorp. We hebben er zin in!

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.