085-4014491
Op uitnodiging van het KWF waren wij met twee vertegenwoordigers van ons bedrijf uitgenodigd voor een Netwerkbijeenkomst Zakenvrienden op donderdag 30 oktober. Plaats van samenkomst het Antoni van Leeuwenhoek het Nederland Kanker instituut......
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal netwerkbijeenkomst KWF

06 november 2014 Op uitnodiging van het KWF waren wij met twee vertegenwoordigers van ons bedrijf uitgenodigd voor een Netwerkbijeenkomst Zakenvrienden op donderdag 30 oktober. Plaats van samenkomst het Antoni van Leeuwenhoek het Nederland Kanker instituut......


Namens Woningontruiming Regionaal waren Mark van den Honert (regio Zuid-Oost Nederland/Limburg) en Carry van Swieten, (regio Zuid-Holland) aanwezig.
Wij werden ontvangen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, directeur wetenschapsbeleid Dhr. Prof. dr. Rene Medema die de introductie verzorgde en kort uitleg gaf waar het AvL zich mee bezig houdt in de strijd tegen kanker.
Hierna kregen wij een zeer heldere college les van Dr. Daniel Peeper die in een notendop uitleg gaf over: " Kanker, de vertaalslag van het laboratorium naar de patiënt".
Hierna ging de groep zakenvrienden uit elkaar en werden de gasten verdeeld in 4 groepen:
1. Radiotherapie
2. Proefdieren
3. Pathologie
4. Robotics

Aangezien wij gekozen hadden voor de afdeling Pathologie werden we meegenomen naar deze afdeling waar wij van dichtbij mochten meekijken welke onderzoeken deze afdeling allemaal doet, voordat de diagnose gesteld kan worden dat een patiënt daadwerkelijk kanker heeft. Werkelijk indrukwekkend wat er allemaal achter de schermen gedaan wordt om kanker te bestrijden en te onderzoeken.

Als afsluiting kregen wij een presentatie " Preventie en bewustwording" . Hoe verklein je de kans op kanker en " Fabels en feiten"  over kanker.
Kortom, een geslaagde informatieve middag/ avond waarbij we gesterkt zijn in de bewustwording dat er nog veel geld nodig is voor onderzoek naar kanker en daar dragen wij als bedrijf graag ons steentje aan bij.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.