085-4014491
Al enkele jaren zet Woningontruiming Regionaal zich in om het mooie initiatief van Frank Schild, namelijk Vinyl voor Elkaar, te steunen. Dit doen wij door middel van....
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal steunpilaar van Vinyl voor Elkaar

01 juli 2016 Al enkele jaren zet Woningontruiming Regionaal zich in om het mooie initiatief van Frank Schild, namelijk Vinyl voor Elkaar, te steunen. Dit doen wij door middel van....


het inzamelen van singles, lp's en platenspelers. Door het inzamelen van deze objecten kan Vinyl voor Elkaar kinderen met ernstig letsel, een beperking of ziekte helpen. Zo doneert Vinyl voor Elkaar geld aan kinderen met bijvoorbeeld neuroblastoom kanker, om hen en hun ouders te helpen de behandeling te financieren. 

Deze week verscheen in het AD Westland een artikel over Vinyl voor elkaar. Frank heeft namelijk met dit mooie initiatief inmiddels 30.000 euro opgehaald. Een hele prestatie, waar hij zeer trots op mag zijn. In het artikel wordt Woningontruiming Regionaal genoemd als steunpilaar van Vinyl voor Elkaar. Dit is een mooi compliment en wij zijn dan ook zeer trots deel uit te mogen maken van deze ongelooflijke prestatie!

Zolang Woningontruiming Regionaal lp's, singles en platenspelers blijft vinden, zullen wij ons, net als Vinyl voor Elkaar, inzetten om kinderen en hun ouders te helpen hun leven iets draaglijker te maken. 

http://www.ad.nl/westland/naaldwijker-haalt-30-000-euro-voor-goede-doel-op-met-lp-s~a4c9fc05/

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.