085-4014491
Sinds kort doneert Woningontruiming Regionaal alle lp's, singles en platenspelers die wij vinden in de overgebleven inboedels van de woningen die wij leegruimen aan een prachtig nieuw doel: Vinyl voor elkaar. De initiator van dit mooie doel, steunt diverse goede doelen met de opbrengst van onze donatie.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal steunt Vinyl voor elkaar

09 juni 2015 Sinds kort doneert Woningontruiming Regionaal alle lp's, singles en platenspelers die wij vinden in de overgebleven inboedels van de woningen die wij leegruimen aan een prachtig nieuw doel: Vinyl voor elkaar. De initiator van dit mooie doel, steunt diverse goede doelen met de opbrengst van onze donatie.


Vinyl voor elkaar is een initiatief van Frank Schild, die geheel belangeloos en als hobby lp's, singles en platenspelers verkoopt, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan diverse goede doelen. Hij richt zich hierbij voornamelijk op kinderen die door ziekte, ongeluk of handicap een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Dat kan zijn door financiële steun voor onderzoek naar kanker, het bekostigen van een verblijf in het buitenland als ze daarheen moeten voor behandeling, maar ook voor een mooi cadeau voor iemand die daar echt mee geholpen is. Als het maar echt van nut en zinvol is en het geld goed terecht komt.

Woningontruiming Regionaal steunt graag dit soort initiatieven en verzamelt dus sinds kort alle lp's, singles en platenspelers die wij vinden in de woningen die wij leegruimen en doneren dit aan Vinyl voor elkaar, zodat Frank dit weer kan verkopen voor de goede doelen die hij steunt.

Vinyl voor elkaar_Frank Schild_Woningontruiming Regionaal

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.