085-4014491
Woningontruiming Regionaal steunt de Cliniclowns al een aantal jaar door alle mobiele telefoons en cartridges die we tijdens de woningontruiming vinden in te leveren bij de Cliniclowns. Voor elk mobieltje of cartridges die wij inleveren ontvangt de cliniclowns 1 euro. Dit loopt al gauw op als u zou weten hoeveel oude mobieltjes we vinden tijdens het leegruimen van de woning.CliniClowns is er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Dit mooie werk steunen wij als bedrijf graag ! Lees verder hieronder.....
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal verzamelt oude mobieltjes voor Cliniclowns

06 november 2014 Woningontruiming Regionaal steunt de Cliniclowns al een aantal jaar door alle mobiele telefoons en cartridges die we tijdens de woningontruiming vinden in te leveren bij de Cliniclowns. Voor elk mobieltje of cartridges die wij inleveren ontvangt de cliniclowns 1 euro. Dit loopt al gauw op als u zou weten hoeveel oude mobieltjes we vinden tijdens het leegruimen van de woning.CliniClowns is er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Dit mooie werk steunen wij als bedrijf graag ! Lees verder hieronder.....


Een berichtje om stil van te worden...

Moeder Debbie stuurde de Cliniclowns een bijzonder bericht dat ze graag met ons en met jullie wil delen: "Ik weet niet zo goed waar te beginnen, ik denk bij een bedankje. Mijn zoon heeft in het Martini ziekenhuis gelegen. Hoe klein hij ook was, de CliniClowns betekenen heel veel voor me. Hij heeft het niet beseft, maar zijn mama des ter meer. Ik heb gezien hoe belangrijk werk jullie doen en ben jullie daar heel dankbaar voor.

Mijn kleine mannetje is er niet meer, hij heeft niet ouder dan 4 maanden mogen worden. Toen hij in het ziekenhuis lag, schreef ik een blog over het bezoek van jullie op http://day-dreamer.nl/cliniclowns/.

Dit wilde ik graag met jullie delen, om te laten weten hoe belangrijk jullie zijn."Over CliniClowns:

Kinderen moeten onder alle omstandigheden kunnen blijven spelen, ook als ze ziek of gehandicapt zijn. Spel zorgt ervoor dat een kind weer even kind kan zijn. Het kan helpen moeilijke situaties te verwerken.


Uit de dagelijkse werkelijkheid:

CliniClowns is er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Waar ziekenhuizen en zorginstellingen zich richten op hun kerndienst, zorgen wij voor afleiding en plezier. Via de stijlfiguur van de clown maken wij contact. We gaan mee met de fantasie van het kind. En daar geniet ook de omgeving van mee. 


Breed aanbod:

Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, ontwikkelen we meerdere activiteiten voor verschillende doelgroepen. Naast de clown aan het ziekbed, kunnen gezinnen terecht bij ons rondreizende Circus Boemtata, kan een gezin een dagje uit beleven in het CliniClowns College, bezoekt het Klein Zintuigen Orkest diverse zorginstellingen én ontwikkelen we leuke schoolvoorstellingen. Voor de kinderen die vanwege hun ziekte of handicap langdurig thuiszitten, is er het besloten online platform van de CliniClowns Club. 


Woningontruiming Regionaal steunt de Cliniclowns graag met een financiele bijdrage om hun belangrijke werk voort te kunnen zetten !

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.