085-4014491
Samen met MarktplaatsHelper B.V. bieden wij een gecombineerde verkoop- en ontruiming service aan!


MarktplaatsHelper / Inboedel verkopen


Soms komt u voor de lastige situatie te staan waarin u in korte tijd een huis moet leegruimen. Dit vraagt een persoonlijke en zorgvuldige aanpak.
Dierbare bezittingen wilt u graag zelf bewaren. Maar wat doet u met de waardevolle meubels of andere items die een tweede leven verdienen en waar u zelf geen ruimte meer voor hebt? Deze boedel wilt u niet zomaar weggeven of weggooien, maar u hebt ook geen tijd om alles zelf te verkopen.

Daarom bieden wij – samen met Marktplaatshelper B.V. – een gecombineerde verkoop- en ontruiming service aan.


Gecombineerde verkoop- en ontruiming service


Wij hebben als Woningontruiming Regionaal een samenwerkingsverband met de specialist in Nederland op het gebied van het verkopen van goede kwaliteit en duurzame inboedel: MarktplaatsHelper! 

De aanpak van Marktplaatshelper is eenvoudig. De verkoop wordt gedaan in 3 stappen:
*Online
*Verkoop
*Opbrengst


Selecteren van spullen


Nadat u de dierbare spullen die ju zelf wilt bewaren uit de woning hebt gehaald, kunt u aangeven welke meubels en overige items volgens u nog een verkoopwaarde hebben. Woningontruiming Regionaal B.V. kan u hierin bijstaan; de regiomanager van Woningontruiming Regionaal weet welke spullen via MarktplaatsHelper kunnen worden verkocht.

Zodra de keuze door u is gemaakt, zal Woningontruiming Regionaal B.V. ervoor zorgen dat uw inboedel naar de MarktplaatsHelper winkel bij u in de buurt worden gebracht.


Ontruimen van het huis


Nadat  uw verkoopbare items door Woningontruiming Regionaal B.V. naar MarktplaatsHelper zijn gebracht, gaat Woningontruiming Regionaal verder met het leegmaken van het huis. De inboedel die in de woning is achter gebleven en niet voor verkoop in aanmerking komen, worden zoveel mogelijk hergebruikt via de goede doelen waar wij mee samenwerken.


Tarieven


Ontruimen kost geld, maar het verkopen van uw spullen levert juist geld op. Hierdoor wordt de gecombineerde verkoop- en ontruiming service extra aantrekkelijk voor u.

MarktplaatsHelper - Woningontruiming Regionaal
MarktplaatsHelper / Inboedel verkopen
› Overzicht van alle regiomanagers

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491