085-4014491
“Ontvang gratis leads en genereer meer omzet”

"Ontvang gratis leads en genereer meer omzet”

  • Ontvang gratis leads en genereer meer omzet
  • Wij helpen met de afwikkeling van de verkoop
  • Wij zorgen voor een waardestijging van het huis
  • Ondersteuning van een landelijk opererende franchiseorganisatie
  • Persoonlijk contact met één van onze zes vestigingen

Onze klanten zoeken regelmatig een makelaar voor de verkoop van hun woning.

Wij willen onze klanten in contact brengen met makelaars in het bezit van een sterk netwerk en een uitmuntend trackrecord. Ben jij de makelaar die onze klanten kan helpen met de verkoop en waarmee we kunnen samenwerken?
Een partnership met ons is tweeledig: Wij leveren jouw leads aan van klanten die hun woning te koop willen zetten. Wij verwachten dat je aan ons denkt als een klant hulp nodig heeft bij het ontruimen van de woning.
 

Met het aangaan van dit gratis partnership verwachten we dat je dankzij ons meer omzet gaat genereren.

Ook zorgen we voor meer snelheid en gemak in de verkoop van woningen die je in beheer hebt.

Exclusief partnership en meer leads


Wij willen niet met veel makelaars samenwerken. Het gaat om de kwaliteit van de partnership. We bieden makelaars die onze diensten promoten een eigen exclusieve regio. Staat een door ons ontruimd huis te koop en heeft de klant nog geen makelaar? Wij verwijzen de klant naar jullie.

Verkoopklare woningen worden sneller verkocht


Voor de verkoop is het belangrijk dat een huis schoon en netjes wordt opgeleverd. Door onze ontruiming op maat krijgt de uitstraling van het huis gegarandeerd een positieve boost! Hierdoor zal het pand aantrekkelijker ogen en kun jij het simpel en snel verkopen.

Sneller in de verkoop


Wilt de klant de woning zo snel mogelijk verkopen? Bij ons kan de ontruiming op korte termijn worden ingepland en uitgevoerd. Je kunt dus snel aan de slag om mooie foto’s te maken en bezichtigingen voor de woning in te plannen.

Punctuele werkwijze


Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat onze en jouw werkzaamheden op elkaar aansluiten. Onze werkwijze is puntsgewijs en strak georganiseerd. Zo werken wij met uitgebreide checklists, komen we altijd afspraken na en werken we snel.

Onderscheid jezelf van de concurrent


Je wordt een officieel gecertificeerd partner van Woningontruiming Regionaal. Hiermee wek je bij klanten meer vertrouwen en positioneer je jezelf als een betrouwbaar makelaarskantoor.
 
Weten wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons en vraag naar uw regiomanager: 085-4014491

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491