085-4014491
Woningontruiming nodig? Vind hier een bedrijf voor het ontruimen van uw woning. Ruim 1000 klant reviews, rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Seniorenverhuizing

Bent u zelf al op leeftijd en ziet u het niet meer zitten om dagelijks de trap op en af te lopen? Of maakt u zich zorgen over uw ouders die al op leeftijd zijn en nog steeds dat grote huis moeten onderhouden? 
Verhuizen naar een kleinere, gelijkvloerse woning kan dan uitkomst bieden. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Bij een verhuizing komt veel kijken en zal er veel geregeld moeten worden. 

seniorenverhuizing - wat nu?


Verhuizen senioren 

Bij het verhuizen van senioren zult u er rekening mee moeten houden dat niet alle boedel mee kan naar de nieuwe woning. Vaak is de nieuwe woning kleiner en past het oude meubilair er niet allemaal meer in. Maar wat moet daar dan mee gebeuren? Daarnaast is al dat gesjouw een fysieke belasting, die senioren wellicht wel willen aangaan, maar helaas niet meer kunnen. Maar hoe moet het dan verder? 


Senioren verhuizer 

Woningontruiming Regionaal staat voor u klaar. Wij kunnen de verhuizing van A-Z voor u regelen. Onze medewerkers zullen op een afgesproken datum en tijd alle meubels die verhuist moeten worden, naar de nieuwe woning brengen.
Vervolgens kan de oude woning ontruimd worden. Wij zorgen ervoor dat uw oude meubels een nieuw leven krijgen door onze samenwerking met bijvoorbeeld de Kringloop en het Leger des Heils. 
Als alle meubels uit de oude woning zijn gehaald, wordt de woning dusdanig afgewerkt dat de sleutels zo bij de verhuurder of makelaar kunnen worden ingeleverd. 
Kortom, wij proberen alles zo te regelen, dat u volledig wordt ontzorgd. 

Meer weten? Zie ook:
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491