085-4014491
Woningontruiming nodig? Vind hier een bedrijf voor het ontruimen van uw woning. Ruim 1000 klant reviews, rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Seniorenverhuizing Apeldoorn

Bent u op leeftijd en is uw huidige woning te groot voor u om te onderhouden? Kortom, bent u toe aan een kleinere woning maar ziet u het niet meer zitten om alles zelf te regelen omtrent uw verhuizing?
Woningontruiming regionaal neemt u alles uit handen. Wij zijn een landelijk bedrijf verdeeld in 6 regio’s. Een verhuizing in Apeldoorn is dus ook geen probleem voor ons bedrijf. 
Onze regiomanager voor Apeldoorn komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens deze afspraak licht hij onze werkwijze toe en maakt hij met u afspraken omtrent de verhuizing.
Gaat u akkoord met de offerte, dan komt het verhuisteam op de afgesproken datum naar uw woning om uw boedel naar de nieuwe woning te brengen.
Indien u wenst, kan ons team de spullen voor u in- en uitpakken. Dit kunt u allemaal met de regiomanager bespreken. Eventueel zouden wij ook de oude woning voor u kunnen ontruimen, zodat u zelf niks meer hoeft te regelen en lekker kunt genieten van uw oude dag. 

Meer weten? Zie ook:
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491