085-4014491
Woningontruiming nodig? Vind hier een bedrijf voor het ontruimen van uw woning. Ruim 1000 klant reviews, rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Woningontruiming Regionaal steunpilaar voor Vinyl voor Elkaar


Sinds enkele jaren zamelt Woningontruiming Regionaal singles en lp’s in voor Vinyl voor Elkaar.
Vinyl voor elkaar is een mooi initiatief van Frank Schild. Hij zamelt de lp’s en singles in en verkoopt deze. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan een goed doel, zoals kinderen die kampen met ernstig letsel, ziekte of beperking. 

Een voorbeeld hiervan is Joep. Joep kreeg op zeer jonge leeftijd een ongeluk en heeft hierbij ernstig hersenletsel opgelopen. Vinyl voor elkaar steunde Joep en z’n ouders door middel van een spaarpottenactie en meerdere financiële bijdragen over diverse periodes. 
Een ander voorbeeld is die van de jonge Fady. Bij Fady is neuroblastoom kanker geconstateerd. Omdat behandeling in de VS zeer duur is, heeft Vinyl voor elkaar een mooie donatie gedaan, om bij te dragen aan de behandeling en Fady te helpen deze ziekte te overwinnen. 
Naast individuele personen zet Vinyl voor Elkaar zich ook in voor stichtingen, zoals Stichting Ambulance Wens Nederland. Dit is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks de laatste wensen van niet mobiele terminale patiënten vervullen. Dit doen ze met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Ook aan deze stichting heeft Vinyl voor Elkaar een mooie donatie gedaan. 

Hierboven staan slechts enkele voorbeelden. Vinyl voor Elkaar heeft tal van kinderen, zoals Joep en Fady, geholpen en zal hiermee blijven doorgaan.
Inmiddels heeft Frank 30.000 euro opgehaald en heeft hij hiermee heel wat mensen blij gemaakt. 
Zie ook  http://www.ad.nl/westland/naaldwijker-haalt-30-000-euro-voor-goede-doel-op-met-lp-s~a4c9fc05/

Woningontruiming Regionaal steunt Vinyl voor Elkaar - inmiddels 30.000 euro opgehaald


Woningontruiming Regionaal is blij bij te kunnen dragen aan dit mooie initiatief. Inmiddels zijn wij, zoals het artikel omschrijft, een echte steunpilaar geworden van deze organisatie. 
Woningontruiming Regionaal komt in veel woningen, waar vaak singles en lp’s te vinden zijn. Wij vinden het dan ook geen enkele moeite deze apart te houden en aan Vinyl voor elkaar te schenken. 

Zolang Woningontruiming Regionaal over de middelen beschikt, zullen wij ons, net als Vinyl voor Elkaar, in blijven zetten voor alle kinderen en ouders die dit verdienen!

 
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491