085-4014491
Woning ontruimen in Leiden? Bel direct voor een vrijblijvende offerte tel.nr. 071-5895135

Woningontruiming in regio Leiden

Uw partner voor woningontruiming in Leiden of de omgeving ervan, vindt u bij Woningontruiming Regionaal. Wij zijn een ervaren en dynamisch ontruimingsbedrijf, opgedeeld in 5 regio’s met ieder een eigen regiomanager. Woningontruiming CVS, het regiokantoor van Woningontruiming Regionaal nabij Leiden, houdt zich bezig met het ontruimen van woningen in Leiden, Wassenaar, Oegstgeest en omgeving.

Vragen? Bel direct: 085-4014491 Of stuur ons een bericht!

Wat maakt ons tot dé expert op het gebied van woningontruiming in Leiden?

Leiden is een grote stad. Dit maakt woningontruiming, voornamelijk in de binnenstad van Leiden, een uitdaging op zich. Dit vraagt om een andere aanpak dan in een rustigere omgeving. Uitdagingen die wij bij de ontruimingen in Leiden vaak tegenkomen zijn: je kan niet altijd gebruik maken van containers, je hebt te maken met parkeervergunningen, er zijn vaak woningen waar géén lift aanwezig. Gelukkig kunnen we wel vaak gebruik maken een verhuislift zodat wij de inboedel toch snel uit de woning gehaald kan worden bij een huisontruiming of senioren verhuizing.

Woningontruiming in Leiden is een thuiswedstrijd voor ons

Ontruimen in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en omgeving is een thuiswedstrijd omdat het regiokantoor van Woningontruiming CVS in Zoeterwoude gevestigd is. Hierdoor zijn we goed bekend in Leiden en omstreken. We hebben een goede samenwerking met de Leidse woningbouwverenigingen zoals Portaal, Ons Doel, en De Sleutels. Wij weten precies hoe deze verhuurders de woning opgeleverd willen hebben en hebben inmiddels een goede naam opgebouwd bij deze verhuurders.

Vertel ons uw wensen en behoeften voor de woningontruiming in Leiden

Wenst u een huurwoning te laten ontruimen? Dan dient de woning vaak aan bepaalde eisen te voldoen wanneer u de sleutel inlevert. De woning moet uiteraard schoon zijn en in sommige gevallen moet u de vloer verwijderen of de muren opnieuw witten. Wilt u de woning verkopen? Dan is het belangrijk om de woning netjes en verkoop klaar op te leveren. Om u in deze behoeften te voorzien, bieden wij u de volgende diensten aan:

Schakel ons in voor meer dan alleen woningontruiming

Wilt u uw woning niet laten ontruimen maar de spullen juist verhuizen naar uw nieuwe woning? Of wenst u uw tuin op te schonen, afval af te voeren of uw spullen op te slaan? Ook daarmee helpen wij u graag. Neem contact op en ontdek onze voortreffelijke dienstverlening.

Maakt u gebruik van onze diensten?

Duidelijkheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk. Neem contact op, vertel uw wensen en behoeften en vraag een offerte aan. Dan geven wij u een indicatie van de diensten die wij voor u kunnen verlenen en de daarbij horende kosten. Wilt u eerst nog wat vragen? Ook dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. U bereikt ons door te bellen naar 071-5895135.

Woningontruiming Leiden en omgeving

Contactgegevens Woningontruiming CVS - regio Leiden.

Uw regiomanager: Carry van Swieten

Regiomanager Carry van Swieten

071-589 51 35

carry@woningontruiming-regionaal.nl

  • Gratis offerte
  • Hoge kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten bij mkbOK

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491