085-4014491
Woning ontruimen Nijmegen ✓ Gebruik van professioneel materieel ✓ Uiteenlopende dienstverlening ✓ Service op maat

Woning laten ontruimen in Nijmegen

Voor uw woningontruiming in Nijmegen schakelt u Woningontruiming Regionaal in. Wij zijn een ervaren en dynamisch ontruimingsbedrijf en opgedeeld in 5 regio’s met ieder een eigen regiomanager. Dit houdt in dat wij u van dienst zijn voor woningontruiming door heel Nederland. Onze vestiging dichtbij Nijmegen is Woningontruiming Van den Honert en houdt zich bezig met het ontruimen van woningen in Nijmegen en omgeving.

Vragen? Bel direct: 085-4014491 Of stuur ons een bericht!

Dit maakt ons tot uw partner voor woningontruiming in Nijmegen en omgeving

Nijmegen telt ruim 172.000 inwoners en is daarmee de grootste gemeente in de provincie Gelderland. In deze gemeente zijn veel verschillende woningen te vinden. Om een zo goed mogelijk beeld te vormen van de woning en de omliggende buurt komt de regiomanager graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Er wordt gekeken of er een container nodig is, en zo ja, of deze in de straat past. Is er een lift aanwezig in de woning of moet er een verhuislift besteld worden? Woningontruiming Regionaal beschikt over de juist connecties om dit allemaal voor u te regelen.

Veelzijdige dienstverlening omtrent woningontruiming in Nijmegen

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf voor de regio Nijmegen neemt u dan contact op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Dit is geheel gratis en geeft u inzicht in de mogelijkheden die wij u bieden en de bijbehorende kosten. Naast alleen de ontruiming van uw woning in Nijmegen, voeren wij ook de volgende diensten aan:
• Bezemschone oplevering;
• Schoonmaak;
• Vloerverwijdering;
• Herstelwerkzaamheden;
• Recycling .
En wist u dat wij naast woningontruiming in Nijmegen nog meer voor u kunnen betekenen? Zo zijn wij ook in te schakelen voor hulp bij verhuizingen. Het gaat hier voornamelijk om seniorenverhuizingen. Ook kunnen wij de tuin van de woning opschonen en het afval afvoeren. Heeft u spullen die u wilt bewaren maar die u niet meteen een plaats kunt geven? Maak dan gebruik van onze opslag.
Vraag uw gratis offerte vandaag nog aan!
Het aanvragen van een offerte is volledig gratis en u zit nog helemaal nergens aan vast. Vraag deze daarom meteen aan en kom meer te weten over onze diensten en de bijbehorende kosten. U vraagt een offerte aan door te bellen naar 024-2022256. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons altijd bellen.

Woningontruiming Regionaal Nijmegen
  • Gratis offerte
  • Hoge kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten bij mkbOK

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491