085-4014491
Woning ontruimen Zoetermeer ✓ Gebruik van professioneel materieel ✓ Uiteenlopende dienstverlening ✓ Service op maat

Woning laten ontruimen in Zoetermeer

Het liefst wilt u dat de woningontruiming van u of de woning van een naaste in Zoetermeer zo snel mogelijk plaatsvindt. U bent er bij Woningontruiming Regionaal zeker van dat u goed zit. Wij zijn een dynamisch en ervaren ontruimingsbedrijf met regiokantoren verspreid door heel Nederland. Ons kantoor in regio Zoetermeer is genaamd Woningontruiming CVS.

Vragen? Bel direct: 085-4014491 Of stuur ons een bericht!
Inmiddels telt de gemeente Zoetermeer bijna 125.000 inwoners en dit aantal groeit gestaag door. Zoetermeer heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot derde gemeente van de provincie Zuid-Holland qua inwonertal. De inwoners zijn onderverdeeld in verschillende wijken, om precies te zijn 11 in totaal. In Zoetermeer is zowel hoog-als laagbouw te vinden en zowel grote – als kleine woningen. Omdat het aanbod van woningen in Zoetermeer zo divers is, komt de regiomanager graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens de offerte wordt niet alleen de woning bekeken, maar ook de omliggende omgeving.

Efficiënte uitvoering van uw woningontruiming

Er wordt gekeken of er een container nodig is bij het ontruimen van de woning. Is dat het geval? Dan kijken we vervolgens of deze ook in de straat past. Is er een lift aanwezig in de woning of moet er een verhuislift besteld worden? Woningontruiming Regionaal beschikt over de juist connecties om dit allemaal voor u te regelen. Bij woningontruiming in regio Zoetermeer kunnen wij de volgende diensten voor u uitvoeren:
• Bezemschone oplevering;
• Schoonmaak;
• Vloerverwijdering;
• Herstelwerkzaamheden;
• Recycling.
Ontdek de totaalservice die wij bieden
Laat u uw woning in Zoetermeer ontruimen omdat u gaat verhuizen naar een seniorenwoning of een verzorgingstehuis? Dan kunt u rekenen op volledige ontzorging door Woningontruiming Regionaal. Niet alleen leveren wij uw woning spik en span op, ook schonen we uw tuin op, voeren we het afval af en slaan we eventuele spullen voor u op.
Neem contact op en ontvang een offerte op maat
Bel ons en vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vertel ons uw situatie en uw behoeften. Dan vertellen wij u meer over hoe wij u kunnen helpen. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 071-5895135.

woningontruiming Regionaal Zoetermeer
  • Gratis offerte
  • Hoge kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten bij mkbOK

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491