Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Wij helpen u graag bij de het ontruimen van uw ouderlijk huis.

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Ouderlijk huis ontruimen 

Wanneer uw ouders kleiner gaan wonen of komen te overlijden, blijft het oude huis achter. Dit huis zal of verkocht moeten worden of weer leeg en bezemschoon opgeleverd moeten worden aan de verhuurder. Kortom, het huis zal dus ontruimd moeten worden. Echter, voor het zover is, zullen nog heel wat stappen gezet moeten worden, helemaal wanneer het uw ouderlijk huis betreft en de binding met het huis dus groot is.

Het opruimen van het ouderlijk huis neemt veel tijd in beslag. Er zijn veel herinneringen in het ouderlijk huis en aan de aanwezige boedel. Vele spullen die door uw handen gaan, roepen emoties op. Hierdoor zal het ontruimen van het ouderlijk huis vele malen langer duren dan wanneer u een externe partij inhuurt.

Woningontruiming Regionaal kan vaak binnen een dag, afhankelijk van de grootte van een huis en de hoeveelheid spullen, het huis leeg en bezemschoon opleveren. Wij hebben geen binding met de spullen, maar gaan hier wel respectvol mee om. Het ouderlijk huis zal op een nette manier worden ontruimd.

Eventuele waardevolle boedel voor de familie zal apart worden gehouden en na afloop netjes worden teruggeven aan de familie.

Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de meeste spullen een tweede leven krijgen, door middel van het schenken aan bijvoorbeeld kringloopwinkels en het Leger des Heils.

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners