Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Het opruimen van het huis van uw overleden dierbare wordt door Woningontruiming Regionaal tot in de puntjes geregeld.

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Overleden huis leeghalen

Het leeghalen van een huis van een overleden dierbare is geen gemakkelijke opgave. Aan veel spullen kleven herinneringen en daarom zou u waarschijnlijk ook veel spullen niet weg willen doen. Echter, vaak heeft u dezelfde spullen al in uw eigen huis staan of is er simpelweg geen ruimte meer om deze spullen een plekje te geven. Maar waar moeten deze spullen dan naartoe? Daarnaast neemt het leeghalen van het huis van de overledene veel tijd in beslag. Tijd die vaak ontbreekt vanwege het onderhouden van het eigen gezin. 

Overleden huis opruimen 

Woningontruiming Regionaal weet wel raad met de spullen. Zij beschikt over vele connecties met bijvoorbeeld;

  • Kringloopwinkels
  • Het leger des Heils 
  • Veilinghuizen 
  • Marktplaatshelper-winkels.

Daarnaast neemt het opruimen van het huis van een overledene door Woningontruiming Regionaal vaak niet zo veel tijd in beslag, omdat onze medewerkers geen binding hebben met de spullen, in tegenstelling tot de nabestaanden van de overledene.
Het opruimen van het huis van uw overleden dierbare wordt door Woningontruiming Regionaal tot in de puntjes geregeld. Volledig ontzorgen, dat is ons streven!

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners