Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

De kracht van ons bedrijf schuilt in de professionele, respectvolle uitwerking van de wensen van onze klanten, het recyclen van de boedel en de steun aan goede doelen, maatschappelijk en sociale instellingen. Heldere communicatie, kwaliteit, vertrouwen en duurzaamheid mogen dus met recht onze kernwaarden genoemd worden.

Duurzaamheid is een belangrijk criterium voor de toekomst van ons allemaal. In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht.
Wij proberen deze duurzaamheid te verwerken in onze werkwijze (door het recyclen van de boedel en de samenwerking met goede doelen), maar ook in de omgang met onze klanten en medewerkers.
Vanuit de woningontruimingen verzamelen wij al geruime tijd alle kleine elektrische apparaten, grote apparaten, witgoed, spaar en/of led-lampen en TL-buizen om deze items op een zorgvuldige manier te recyclen.

Omdat wij nu Wecycle inleverpunt zijn geworden kunnen wij veel eenvoudiger deze apparaten op de juiste manier aanbieden voor reclycling.
Zie ook: https://www.wecycle.nl/inleverpunt-zoeken

Omdat ons bedrijf nu weclycle inleverpunt is geworden kunnen ook bewoners uit Zoeterwoude, Leiderdorp, Leiden en omgeving deze materialen bij ons komen inleveren en zijn ze niet gebonden aan de openingstijden van de plaatselijke milieustraat.

Regio CVS is gevestigd op industrieterrein “de Grote Polder” in Zoeterwoude op adres:
Energieweg 51
2382 ND Zoeterwoude