Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Met de speciale Senioren Verhuisservice heeft u géén verhuisstress meer!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Seniorenverhuizing Amsterdam

Een verhuizing kan behoorlijk ingrijpend zijn, vooral als u al jarenlang in hetzelfde huis hebt gewoond. Woningontruiming Regionaal kan u hierbij helpen, zo ook in de regio Amsterdam. 
De verhuizing kan van A-Z voor u worden geregeld. Wij kunnen eventueel helpen bij het inpakken van uw spullen, uw kleding en het demonteren van uw meubilair. Vervolgens wordt de boedel naar uw nieuwe woning gebracht en op de plek neergezet waar u dat wenst. Mocht u in een complex wonen waar geen lift aanwezig is, dan hebben wij de oplossing. Met het opzetten van onze verhuislift, kunnen wij toch alle boedel eenvoudig uit de woning halen. 

Naast de verhuizing kunnen wij ook het ontruimen van de oude woning op ons nemen. Wij zorgen ervoor dat de woning gereed is voor oplevering aan de verhuurder of makelaar. 

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners