Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Met de speciale Senioren Verhuisservice heeft u géén verhuisstress meer!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Seniorenverhuizing Apeldoorn

Bent u op leeftijd en is uw huidige woning te groot voor u om te onderhouden? Kortom, bent u toe aan een kleinere woning maar ziet u het niet meer zitten om alles zelf te regelen omtrent uw verhuizing?
Woningontruiming regionaal neemt u alles uit handen. Wij zijn een landelijk bedrijf verdeeld in 6 regio’s. Een verhuizing in Apeldoorn is dus ook geen probleem voor ons bedrijf. 
Onze regiomanager voor Apeldoorn komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens deze afspraak licht hij onze werkwijze toe en maakt hij met u afspraken omtrent de verhuizing.
Gaat u akkoord met de offerte, dan komt het verhuisteam op de afgesproken datum naar uw woning om uw boedel naar de nieuwe woning te brengen.
Indien u wenst, kan ons team de spullen voor u in- en uitpakken. Dit kunt u allemaal met de regiomanager bespreken. Eventueel zouden wij ook de oude woning voor u kunnen ontruimen, zodat u zelf niks meer hoeft te regelen en lekker kunt genieten van uw oude dag. 

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners