Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Al ruim twaalf jaar zijn wij gespecialiseerd in de woningontruiming branche. Een volledig zorgeloze ontruiming van uw woning, waarbij altijd een duurzame en integere aanpak voorop staat.

Uit al onze woningontruimingen komt natuurlijk vele inboedel.

Vragen die wij vaak krijgen zijn dan ook, vaak in de trend van, wat doen jullie met deze spullen? Is toch zonde om weg te gooien? Hier sluiten wij ons als landelijke franchise dan ook zeker bij aan!
Onlangs op het NOS nieuws kwam een artikel langs over de ‘Wonderfoon’. Een speciaal aangepast telefoon voor ouderen met dementie. Een telefoon niet om te bellen, maar om liedjes van vroeger te beluisteren! De ‘Wonderfoon’ is een groot succes, omdat bij ouderen het kortetermijngeheugen niet goed meer werkt. Zo’n oude telefoon herkennen ze nog wel en de ouderen genieten enorm van de liedjes! Immers het welzijn van de ouderen, neemt enorm toe!

Woningontruiming Regionaal is dan ook trots sponsor van dit fantastische initiatief! Wij hebben dan ook deze telefoons ingezameld en afgegeven aan Paul Hulsebosch, initiatiefnemer van de ‘Wonderfoon’. Een mooi initiatief waar wij als organisatie dan ook graag aan meewerken!

Link: https://nos.nl/op3/artikel/2299833-niek-18-laat-dementerenden-bellen-met-hun-jeugdherinnering.html

Meer weten over onze bedrijfsvoering? Neemt u graag contact met ons op met bijgevoegde gegevens!