Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Voorkom stress en maak gebruik van onze praktische hulp tijdens een seniorenverhuizing!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Seniorenverhuizing: verhuizen naar een kleinere woning

Woningontruiming Regionaal heeft een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp in alle regio’s van Nederland.

Kunststof verhuiskisten

Wij bieden hierin volledige service. Indien u dat wenst, helpen wij zelfs met het in- en uitpakken van uw spullen. De kleine inboedel wordt heel voorzichtig ingepakt in onze eigen oersterke kunststof verhuiskisten, zodat alles goed beschermd is tijdens het vervoer naar de nieuwe woning. 

Voordat u gaat verhuizen, spreken wij alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland wordt. Op de afgesproken datum van de verhuizing staan wij vroeg bij u op de stoep om uw huisraad te vervoeren met onze verhuiswagen. Deze wagen is standaard uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen zoals verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in. Deze kan tot maar liefst 8 etages hoog worden gebruikt!

U kunt uw inboedel natuurlijk ook zelf in- en uitpakken. Naast onze oersterke verhuiskisten, leveren wij ook kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, plakband en stiften. Alles om uw senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met behulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakt, kunt u door Woningontruiming Regionaal ook alleen de verhuizing laten regelen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, want ook bij seniorenverhuizingen leveren wij maatwerk. 

Totaalpakket Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:

  • Aanleveren van kunststof verhuisdozen en inpakpapier
  • Inpakken van de huisraad en dozen merken
  • Verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van de huisraad
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

Om een prijs te kunnen bepalen voor de kosten van uw seniorenverhuizing, komen wij graag bij u langs om alle wensen te bespreken. Iedere situatie is verschillend, daarom is de hoogte van uw offerte afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, maar ook of de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn of niet en of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning. Daarom komen wij graag eerst bij u langs om alles te bespreken. Wanneer u akkoord bent, komen wij nog een keer bij u langs om de gang van zaken met u te bespreken, zodat u precies weet hoe uw verhuizing zal verlopen. De woning die achterblijft kunnen wij desgewenst ook voor u leegruimen, zodat u ook hier géén omkijken meer naar heeft.

Géén verhuisstress meer! Laat u verhuizen door Woningontruiming Regionaal en verminder uw verhuiszorgen. Met de speciale Senioren Verhuisservice ben u snel van uw zorgen af. Via de oranje offerte button rechtsboven aan uw scherm vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, uw regiomanager van Woningontruiming Regionaal neemt dan spoedig contact met u op.

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners