Voorkom stress en maak gebruik van onze praktische hulp tijdens een seniorenverhuizing!

Zoek de Regiomanager
bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Seniorenverhuizing: verhuizen naar een kleinere woning

Woningontruiming Regionaal heeft een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp in alle regio’s van Nederland.

Kunststof verhuiskisten

Tijdens verhuizingen wordt er veel kleingoed ingepakt in verhuisdozen, dit levert de nodige problemen op:

  • De dozen zijn niet waterdicht, worden zacht en zakken in elkaar wanneer je ze opstapelt.
  • De dozen zijn net te zwaar ingepakt waardoor ze kunnen scheuren aan de zijkanten of de bodem valt eruit en hierdoor ligt de inhoud op straat.

Kortom een hoop frustraties. Wij leveren daarom bij iedere seniorenverhuizing kunststof verhuiskisten. De kisten zijn oersterk en worden tevens geleverd met inpakpapier, bubbeltjesfolie en een kaartenbak om de kisten te merken. Zo kunt u alle kleine inboedel netjes inpakken en is alles goed beschermd tijdens het vervoer naar de nieuwe woning.

Voordat u gaat verhuizen spreken wij alles goed met u door zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland wordt. Op de afgesproken datum van de verhuizing staan wij vroeg bij u op de stoep om uw huisraad te vervoeren met onze verhuiswagen. Deze wagen is standaard uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen zoals verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in. Deze kan tot maar liefst 8 etages hoog worden gebruikt!

Wilt u naast alleen de verhuizing toch graag wat meer hulp? Bekijk dan hier onze VIP Service bij complexe woning­ontruimingen en verhuizingen: VIP service

Totaalpakket Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:

  • Aanleveren van kunststof verhuisdozen en inpakpapier
  • Verhuizen van groot naar klein
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

Om een prijs te kunnen bepalen voor de kosten van uw seniorenverhuizing komen wij graag bij u langs om alle wensen te bespreken. Iedere situatie is verschillend, daarom is de hoogte van uw offerte afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, maar ook of de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn of niet en of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning. Daarom komen wij graag eerst bij u langs om alles te bespreken. Wanneer u akkoord bent komen wij nog een keer bij u langs om de gang van zaken met u te bespreken zodat u precies weet hoe uw verhuizing zal verlopen. De woning die achterblijft kunnen wij desgewenst ook voor u leegruimen, zodat u ook hier géén omkijken meer naar heeft.

Géén verhuisstress meer! Laat u verhuizen door Woningontruiming Regionaal en verminder uw verhuiszorgen. Met de speciale Senioren Verhuisservice bent u snel van uw zorgen af. Via het contactformulier rechtsboven in uw scherm vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, uw regiomanager van Woningontruiming Regionaal neemt dan spoedig contact met u op.