Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Met de speciale vloerverwijdering service ervaart u geen zorgen!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Vloerbedekking verwijderen door uw woningontruimer

Voor de oplevering van uw huurwoning dient u meestal ook alle vloerbedekking te verwijderen. Dit is vaak geen eenvoudige klus, omdat het soms nogal eens hardnekkig vastgelijmd zit. Met een professionele tapijtstripmachine, halen de medewerkers van Woningontruiming Regionaal deze vloer zo weg. Hiermee kunnen allerlei soorten vloerbedekking efficiënt en gemakkelijk worden verwijderd. Alle lagen tot op de dekvloer worden hiermee verwijderd, waaronder ook de lijmlaag. En dit zonder de topvloer te beschadigen.

Handstripper

Voor de moeilijk bereikbare plekken op bijvoorbeeld een trap, hebben wij ook beschikking over een speciale “handstripper”. Deze handstripper haalt zonder moeite alle lagen vloerbedekking/ zeil inclusief lijmlaag van de vaak volledig gelijmde vloerbedekking op de trappen in een woning.

Verhuur

Heeft u zelf de woning al leeg geruimd? Het is ook mogelijk om ons alleen in te huren voor het verwijderen van de vloerbedekking. U kunt onze vloerenstripper uitsluitend huren in combinatie met bedienend personeel.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van uw oude vloerbedekking, dat kan eenvoudig via het offerte formulier.

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners