Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Woningontruiming CVS: regio Leiden, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Alphen aan den Rijn, Utrecht

Regiomanager Carry van Swieten

Carry van Swieten heeft, voordat zij Woningontruiming Regionaal BV. Heeft opgezet, achttien jaar bij de politie gewerkt en twee jaar bij de gemeente. Zij is op het idee gekomen om dit bedrijf op te zetten naar aanleiding van een woningontruiming waar zij zelf de zorg van op zich had genomen. Middels deze ontruiming kwam zij erachter dat het nog zo simpel niet is om een woning leeg te ruimen, wat doe je immers met de boedel? Waar breng je bruikbare huisraad en kleding heen? De kringloopwinkel, het leger des Heils, zijn er nog meer goede doelen? Zij had echt géén idee.

Toen Carry eens flink in die specifieke branche gedoken was, kwam zij erachter dat er geen mogelijkheden bestonden waarbij alles in één hand geregeld kon worden. Ze kon wel zelf de bruikbare boedel bij de kringloop brengen, de kleding bij het leger des Heils in de kledingcontainer doen maar wie gaat dan de vloeren verwijderen ? de gaatjes dichtstoppen of de lijmresten van de trap opschuren ? dat zou dan weer een ander bedrijf kunnen doen. Kortom een hoop gedoe. Na nog verder onderzoek bleek dat er behoefte is aan een professioneel bedrijf dat woningontruimingen doet. Zij ging samenwerken met betrouwbare partners en ook schreef zij zich in bij de Kamer van Koophandel.

Inmiddels is woningontruiming CVS B.V. vele jaren actief en tevens marktleider in de bovengenoemde regio.

 

 

Woningontruiming CVS B.V.
Carry van Swieten
Energieweg 51
2382 ND Zoeterwoude
Telefoonnr. 071-5895135
Vraag offerte aan

Altijd een Regiomanager bij u in de buurt

1. Woningontruiming CVS

Telefoonnr: 071-5895135

2. Woningontruiming Delta

Telefoonnr: 0187-700208

3. Woningontruiming Van den Honert

Telefoonnr: 024-2022256

4. Woningontruiming Sanstra

Telefoonnr: 055-2032052

5. Woningontruiming FGD

Telefoonnr: 0527-522136

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners