Nieuwe klanten
en meer omzet

Werk als makelaar samen met

Woningontruiming Regionaal!

Registered Real Estate Partner

Wij willen onze klanten in contact brengen met makelaars in het bezit van een sterk netwerk en een uitmuntend trackrecord. Ben jij de makelaar, met wie wij kunnen samenwerken, die onze klanten kan helpen met de verkoop van het huis?

Een samenwerking, met ons, is tweedelig:

  • Wij leveren jou leads aan van klanten die een woning te koop willen zetten.
  • Wij verwachten dat je aan ons denkt wanneer uw klant onze hulp nodig heeft bij het ontruimen van de woning.

Met het aangaan van dit gratis partnership verwachten we dat je dankzij ons meer omzet gaat genereren. Ook zorgen we voor meer snelheid en gemak in de verkoop van woning­en die je in beheer hebt.

Wat we makelaars bieden:

  • Exclusief partnership en meer leads

We bieden makelaars die onze diensten promoten een eigen exclusieve regio. Staat een door ons ontruimd huis te koop en heeft de klant nog geen makelaar? Wij verwijzen de klant naar jou!

  • Verkoopklare woning­en

Door onze ontruimingen op maat krijgt de uitstraling van het huis gegarandeerd een positieve boost! Hierdoor zal het pand aantrekkelijker ogen en kun jij het simpel en snel verkopen.

  • Sneller in de verkoop

Wil de klant de woning zo snel mogelijk verkopen? Bij ons kan de ontruiming op korte termijn worden uitgevoerd. Je kunt dus snel aan de slag om mooie foto’s te maken en bezichtigingen voor de woning in te plannen.

  • Punctuele werkwijze

Onze werkwijze is puntsgewijs en strak georganiseerd. Zo werken wij met uitgebreide checklists, komen we altijd afspraken na en werken we snel. Zodat onze planning aansluit aan die van jou.

  • Een extra USP

Je word een gecertificeerd partner van Woningontruiming Regionaal. Hiermee wek je bij klanten meer vertrouwen en positioneer je jezelf als een betrouwbaar makelaarskantoor.