Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Maak gebruik van onze expertise en breng uw spullen naar een gerenommeerd veilinghuis!

Zoek de Regiomanager bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Waardevolle inboedel opkopen

Wellicht heeft u er geen idee van, maar als wij tijdens onze offerte afspraak door de woning lopen, zullen wij u erop attenderen als er iets staat wat mogelijk aangeboden kan worden bij een veilinghuis. Met uw toestemming kunnen wij hiervan foto’s maken en deze voor u aanbieden bij een gerenommeerd veilinghuis, waarmee wij samenwerken. Als het veilingwaardig is, dan krijgt u hiervan binnen enkele dagen bericht. Tijdens de woningontruiming pakken wij deze veilingspullen zorgvuldig in en zullen wij deze voor u naar het veilinghuis brengen. Zodra dat is gebeurd, ontvangt u via het veilinghuis een inbrenglijst, zodat u precies ziet wat er is ingebracht door ons.

Wanneer de spullen verkocht zijn via de veiling, wordt de opbrengst hiervan rechtstreeks op de rekening van de erven gestort, Woningontruiming Regionaal zit hier verder niet tussen. Het aanbieden van meubels en overige inboedel aan het veilinghuis is een extra service.

Bij het veilinghuis kunnen spullen als schilderijen, antieke meubels, juwelen, overige sieraden, serviesgoed, maar ook designmeubels en curiosa kunnen worden aangeboden.

 

Woningontruiming Regionaal werkt samen met:

  • Veilinghuis Onder de Boompjes te Leiden
  • Heeft u zelf een ander veilinghuis waar u liever mee samenwerkt, dan is dat natuurlijk ook géén probleem

Wij helpen u graag verder

Bel nu voor persoonlijk advies
085-4014491

Vraag direct informatie op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1300 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.

Onze partners