Maak gebruik van onze expertise en breng uw spullen naar een gerenommeerd veilinghuis!

Zoek de Regiomanager
bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Waardevolle inboedel veilen

Wellicht heeft u er geen idee van, maar als wij tijdens onze offerte afspraak door de woning lopen, zullen wij u erop attenderen als er iets staat wat mogelijk aangeboden kan worden bij een veilinghuis. Met uw toestemming kunnen wij hier foto’s van maken en deze voor u aanbieden bij een gerenommeerd veilinghuis waar wij mee samenwerken. Als het veilingwaardig is krijgt u hiervan binnen enkele dagen bericht. Tijdens de woning­ontruiming pakken wij deze veilingspullen zorgvuldig in en zullen wij deze voor u naar het veilinghuis brengen. Zodra dat is gebeurd ontvangt u via het veilinghuis een inbrenglijst zodat u precies ziet wat er is ingebracht door ons.

Wanneer de spullen verkocht zijn via de veiling wordt de opbrengst hiervan rechtstreeks op de rekening van de erven gestort. Woningontruiming Regionaal zit hier verder niet tussen. Het aanbieden van meubels en overige inboedel aan het veilinghuis is een extra service.

Bij het veilinghuis kunnen spullen als schilderijen, antieke meubels, juwelen, overige sieraden, serviesgoed, designmeubels en curiosa worden aangeboden.

Woningontruiming Regionaal werkt samen met:

  • Veilinghuis Onder de Boompjes te Leiden
  • Heeft u zelf een ander veilinghuis waar u liever mee samenwerkt, dan is dat natuurlijk ook géén probleem