Geef uw inboedel of huisraad een tweede leven via goede doelen!

Zoek de Regiomanager
bij u in de buurt

Vragen? Bel: 085-4014491

Meubels en inboedels opkopen?

Woningontruiming Regionaal koopt géén meubels of inboedels op. Wij geven uw inboedel of huisraad een tweede leven via diverse goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Wij maken graag iemand anders blij met de inboedel van u of uw dierbare.

Zo gaat al het textiel naar het Leger des Heils (afdeling ReShare) en bruikbaar serviesgoed, meubels, etcetera naar kringlooporganisaties, zorginstellingen, jeugdopvang, studenten en overige charitatieve instellingen. Hierdoor kunnen wij u niet helpen bij het opkopen van uw gebruikte meubels en overige huisraad. Overigens is het aanbod van tweedehands meubels erg groot op het moment, waardoor het heel lastig is om dit te kunnen verkopen.

Maakt u ook graag andere mensen blij met uw overgebleven meubels en spullen? We halen het graag bij u op en zorgen ervoor dat het een goede herbestemming krijgt. Het ophalen van deze meubels is niet gratis. U betaalt ons voor de tijd dat wij ermee bezig zijn.

Heeft u inboedel dat van waarde is, bijvoorbeeld antiek of design meubelen, dan brengen wij (uitsluitend) onze klanten in contact met een erkend veilinghuis of antiquair waarmee wij samenwerken. Is dit in combinatie met een ontruiming, dan is dit een extra service van Woningontruiming Regionaal.